Kulcsár Edina elárulta sikere titkát

Ez vár mostantól a gyönyörű szépségkirálynőre

2014/12/17

A világ második legszebb hölgye elárulta, minek köszönheti rendkívüli sikerét. Kulcsár Edina annak ellenére is gyönyörű volt a FEM3 Café stúdiójában, hogy az utóbbi napokban nem jutott ideje az alvásra.

Sarka Kata és Kulcsár Edina volt Váci Gergő és Szalai Vivien vendége a FEM3 Café mai adásában. A szépségkirálynő világszerte elkápráztatta a zsűritagokat, de nem csak külsejével. Mióta elnyerte a koronát a hazai versenyen, tudatosan készült a megmérettetésre. Testének formálása mellett nagy hangsúlyt fektetett a kommunikáció fejlesztésére is. Feladatként tekintett az előtte álló versenyre, mert szeretett volna bizonyítani saját magának, és természetesen családjának, barátainak és az egész országnak. Úgy érzi, annak köszönheti sikerét, hogy kötelességtudóan csinálta feladatait az elmúlt időszakban.

Hajdú Péter felesége is megerősítette ezt az elképzelést, ugyanis ő is azt vallja, hogy habár ők biztosították a körülményeket, de a versenyzőnek kell felkészülnie a megmérettetésekre, és Edina példásan csinálta végig a feladatokat. Emellett pedig természetesen személyisége is hozzájárult a második helyezéshez, illetve a Miss Europa címhez. A legtöbb pontot a zsűrivel való beszélgetésre kapták, és ha csak külsőre felelt volna meg az elvárásoknak, esélye sem lett a dobogóra állni.

Az elmúlt időszakban nem sok ideje jutott az alvásra, mégis tündökölt a kifutón. Most az ünnepek alatt még lesz ideje kikapcsolódni és a családjára koncentrálni, de utána elindul a nagy hajtás, mert januártól folytatják a munkát Sarka Katáékkal együtt.

Hozzászólások