Kulcsár Edina elhagyja szerelmét?

Hujber Ferit csókolja a szépségkirálynő

2015/05/05

Kulcsár Edina komoly döntést hozott: új férfi mellett keresi a boldogságot, akivel a tengerentúlra utazik. Ezt csupán egy musicalben teszi, de emiatt egy hónapig távol lesz szerelmétől.

A szépség még most is alig hiszi el, ami vele történik. Legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy énekesi-színészi karrierje rögtön egy amerikai turnéval indul.

Egyik reggel arra ébredtem, hogy rengeteg nem fogadott hívásom van Sarka Katától, és hirtelen megijedtem, azt gondoltam: valami baj történt. Gyorsan visszahívtam, és Kata örömmel újságolta, hogy elkísérhetem az Esztrád Színházat amerikai turnéjára. Eredetileg arról volt szó, hogy a TV2 végigköveti a társulat turnéját, és én mintegy végigkalauzolnám a nézőket a felvételek során. Ám közben megkértek, hogy menjek a színházba egy meghallgatásra, hiszen tudták, hogy a szépségversenyen énekeltem. A meghallgatáson úgy a harmadik másodpercben leesett a produkció készítőinek álla, és azt mondták: azonnal csatlakozzak a Casanova musicalhez” – meséli boldogan Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina 3
Edina a színpadon is bizonyítja tehetségét (fotó: Biotech)

A szépség az öröm mellett nagy felfordulást is érez maga körül, hiszen rengeteget dolgozik, szinte minden percét beosztja, most pedig minden teendőjét át kell ütemeznie, hiszen az amerikai turné közel egy hónapig tart. Szerencsére a párja miatt nem kell aggódnia, mert mind mindenben, a színházi szárnypróbálgatásban is támogatja Edinát.

Casanova, azaz Hujber Feri szerelmét alakítom, akivel a történet szerint több csókjelenetünk is lesz. Amikor a párom ezt megtudta, egy pillanatra elakadt a szava, de mivel pontosan tudja, hogy ez csak egy szerep, így egyáltalán nem csinált problémát belőle. Rendkívül büszke, hogy ilyen remek lehetőséget kaptam, és kiváló művészekkel – Tolvai Reni, Gallusz Niki, Hevesi Tamás, Hujber Feri – töltöm az elkövetkezendő egy hónapot” – tette hozzá lelkesen Kulcsár Edina.

Edina az RC News-nak már megmutatta, hogy tud énekelni.

Ha szeretnéd megnézni, kattints IDE!Kulcsár Edina

Hozzászólások