Kulcsár Edina már most győzött több világversenyen

Nem bízza el magát a szépség

2014/08/27

Kulcsár Edinának ugyan még több hónap áll a rendelkezésére, hogy felkészüljön a világversenyre, de az biztos: három internetes szavazáson már most első.

Kulcsár Edina a szépsége mellett annak is köszönheti az aranyérmeket, hogy gondosan odafigyel mindenre.

A közösségi oldalamon szokták felhívni a figyelmemet a rajongóim az internetes szavazásokra. Nagyon boldog vagyok, hogy a Beauty Concepten, a Rankeren és a Missosology-n vezetek! Bár az egyik oldalon szörnyű képet tettek fel rólam, és sokat telefonáltam, e-maileztem, hogy kicseréltessem a fotót. Ám emiatt a számláló lenullázódott, de szerencsére az új kép nagyon tetszett a szavazóknak, és nem egész egy hét alatt a második lettem, pár nappal később pedig átvettem a vezetést” – mesélte Kulcsár Edina az RC News.hu-nak.

Kulcsár Edina

A szépség nagyon örül a sikernek, de arra ügyel, hogy emiatt ne bízza el magát. Gőzerővel készül a világversenyre, minden nap keményen edz, hogy a legjobb formáját tudja majd hozni.

Ettől egyáltalán nem száll a fejembe a dicsőség, sőt arra sarkall, hogy tényleg mindent megtegyek a sikeres szereplésért. Azt gondolom, remek dolog a mostani közönségsiker, mert jobban megjegyzik az arcomat a zsűritagok, illetve a többi versenyző talán egy kicsit tart majd tőlem. Egyébként úgy tudom, lesz még egy szavazás, annak lesz igazán nagy a tétje, mert aki ott jól szerepel, automatikusan a világverseny TOP 6-jába jut. Bízom benne, hogy ezt is sikerül elérni” – mondta reménykedve a szépség.

Hozzászólások