Kulcsár Edina máris bepasizott?

ÉNB Kristóf az új párja Csevegés vége M-il, Gyula és Anita látta

2016/01/06

Nem sokáig maradt pár nélkül Kulcsár Edina: a legújabb hírek szerint a szépség egy Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjével jár!

received_2491012060986581

Rátalált a boldogság Kulcsár Edinára! A tavalyi Miss World szépségverseny második helyezettje két hónapja szakított a barátjával, akivel hat évig voltak együtt, sőt, már el is jegyezték egymást és közös házat építettek – ám a sors másként akarta, így végül külön utakon folytatták.

Edina a szakítás után nehéz időszakot élt meg, nehezen dolgozta fel az elválást, és amikor kiderült, hogy volt párja már egy másik lánnyal jár, kiosztotta őt és az összes többi pasit is.

Ám úgy tűnik, neki sem kellett sokáig várnia, hogy ismét rá találjon a szerelem: hírek szerint ugyanis a szépséget az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja csábította el. A színész, akit a való életben Törőcsik Dánielnek hívnak, már december óta udvarolt Edinának, akivel a születésnapját is együtt ünnepelték.

kristoffekszik2.
ÉNB Kristófnak sikerült meghódítania a szépséget?

Régóta ismerjük egymást Danival. Korábban túlságosan nyíltan beszéltem a kapcsolatomról, így ebből tanulva most nem szeretnék beszélni erről. Egy baráti társaságba járunk” – mondta szűkszavúan Edina a Borsnak.

ÉNB Kristóf, azaz Törőcsik Dániel még ennél is kevesebbet árult el: „Erről nem nyilatkozhatok” – mondta Dani.

Hozzászólások