Kulcsár Edina mentorprogramja

Találd meg azt a bizonyos pluszt magadban

2016/05/31

Kulcsár Edina szépségkirálynő mentorprogramot indít a csiszolatlan gyémántok számára. Véleményét az Instagramon fejtette ki – olvass tovább a részletekért!

A szépségkirálynő szerint rengeteg gyönyörű lány nevez a szépségversenyekre, azonban sokan nem jutnak tovább, mert pont az a bizonyos plusz hiányzik belőlük: az a kisugárzás, amivel mindenkit levesznek a lábukról. Mindannyian tudjuk, hogy az igazi szépség belülről fakad. Edina pedig pontosan ezért indította útjára a programot a „csiszolatlan gyémántok számára” (ahogy ő hívja őket). Célja, hogy megtanítsa a lányoknak, hogyan sugározzanak magukból önbizalmat és hogyan szerezzék meg azt a bizonyos pontot az i-re, ami segíthet nekik továbbjutni a versenyeken. Edina szerint kitartással, és alázattal bármit el lehet érni az élet minden területén.

💎A szépség belülről fakad!💎 Tény! Rengeteg gyönyörű lány van az utcán, ( sokszor nekem is megakad a szemem egyeseken ) viszont sokakból hiányzik az a bizonyos plusz! Egy olyan plusz, amitől ha megszólal, elámulnak az emberek ! Ezt nevezik kisugárzásnak! Egy olyan magával ragadó kifelé vetített energia a világ felé, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni! Amikor 1,5 évvel ezelőtt sikerült megnyernem a világ legelismertebb és legnívósabb szépségversenyének a 2. helyezetét, elhatároztam, hogy onnantól kezdve szívügyem lesz, hogy segítsek a ,,csiszolatlan gyémantoknak” kinyitni azt a bizonyos kis kaput, ami ha kinyílik megjelenik az a bizonyos plusz! Ezért hoztam létre, a mentor-programomat, amire nagyon büszke vagyok, és amire még mindig tudtok jelentkezni! Ha a most szombati előadásomon már ott szeretnétek lenni, akkor még mindig időben vagytok! Jelentkezzetek!!! http://edinakulcsar.com/educationkulcsar/ A lehetetlen számomra nem létezik, és biztos vagyok abban, hogy ez a fajta jóság mindenkiben megtalálható, ami gyönyörűvé varázsolja mondhatni, az egész lényét! 🤗 Bár szerintem mindenki látott már olyat mondjuk, hogy találkozott egy régi ismerősével, akinek nagyon jól alakul az élete ( szerelem, stb…) és csak úgy sugárzott a boldogságtól, ami által jó volt ránézni, és ez meg is szépítette! Na! Ezt is valahogy így kell elképzelni! 😇 Erről a témáról akármikor tudnék akár több oldalt is írni! 😅Annyira szeretem!🙈 ☺️ Higgyétek el, célokkal, megfelelő kitartással, és a legfontosabbal : ALÁZATTAL, bizony bármit el lehet érni az élet bármely területén, és nagyon megtisztelnétek ha ebben én segíthetnék! 😇 ( A kisugárzás önmagában persze nem elegendő, viszont a többi dolog könnyedén tanulható, ehhez viszont hallanotok kellene az én történetem! ) 😊 Minden agyban dől el! 💪😊 @educationkulcsar #missworld2014 #missworldfirstrunnerup #misseurope #mentorprogram #comingsoon

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,


Ha érdekel a program és jelentkeznél, katt IDE!

Hozzászólások