Kulcsár Edina meztelen fotót mutatott magáról

A szépségkirálynő elárulta, mindig párproblémája volt

2015/02/03

Soha nem látott fotókat láthattunk ma Kulcsár Edináról. A szépségkirálynő elárulta, milyen tervei vannak a jövőre nézve, illetve hogy hogy áll a babaprojekttel.

Berki Krisztián azzal fogadta Kulcsár Edinát, hogy míg távol volt, ő bizony gondolt rá Costa Ricán. Ám még csak most volt alkalma gratulálni neki a rendkívüli sikeréért.

kulcsaredina10

Gyermekfotói között olyat is megmutatott, amelyen csak sár borította a testét. Az azonban már akkor is nyilvánvaló volt, hogy gyönyörű felnőtt lesz majd belőle. A szereplés és a pózolás már akkor is jól ment neki.

kulcsaredina8

Édesanyjáról, akit legjobb barátnőjének tart és dédimamájáról is hozott fotókat, így végre az egész ország megismerhette a két hölgyet, akik felnevelték hazánk egyik legszebb lányát.

kulcsaredina13

Szerencsésnek érzi magát, amiért nem karácsonykor született, mert akkor nem tudott volna ünnepelni a barátaival. Azóta ez az álláspontja már nyilván változott, hiszen családja körében tölti az ünnepeket. Párjával hat éve vannak együtt, de a gyermekvállalás még várat magára, ugyanis úgy érzi, még rengeteg lehetőség áll előtte, amit anyaként nem tudna kihasználni. Erre Berki Krisztián csak annyit mondott: „A gyerek az ágy alatt is felnő…”

Hozzászólások