Kulcsár Edina szépségének titka a boldogság

Jegygyűrű helyett korona

2014/08/01

A királynő élete nem könnyű: Kulcsár Edina a házasságot cserélte le a koronára. A 21 éves szépség párja személyében rátalált az igazira, de úgy érzi, most kell kihasználnia az adottságait, hogy meghódítsa a világot.

A Miss World Hungary után fenekestül felfordult Magyarország legszebb lányának élete, egy valami azonban nem változott: a pletykákkal ellentétben párjával ugyanolyan izgatottan tervezgetik az esküvőt. Bár Edinának a világversenyre való felkészülés alatt kevesebb ideje jut a magánéletére, párja mindenben támogatja őt.

nyeremény2v

„Négy és fél éve vagyunk együtt a párommal, és már tervezgettük az esküvőt, amikor kiderült, hogy továbbjutottam a versenyben. Emiatt mindketten jobbnak láttuk, ha elsősorban erre koncentrálok. Ettől függetlenül egy-két éven belül biztos kimondjuk egymásnak az igent. Ő a tökéletes férfi számomra: nemcsak a verseny idején támogatott maximálisan, de az évek alatt többször kerültünk olyan helyzetbe, hogy ő beszélt rá egy-egy munkára. Korábban külföldön is modellkedtem, de ezek a munkák csak úgy érik meg, ha az ember legalább 2-3 hónapra kiköltözik. Volt olyan, hogy én már szinte lemondtam az utazásról, és éppen a párom volt az, aki rábeszélt, hogy használjam ki a fiatalságomat és építsem a karrieremet. Biztos vagyok abban, hogy ennek a kapcsolatnak köszönhetem a sikereimet is: azt gondolom, hogy a szépség önmagában nem elég, kell hozzá egy olyan lelki biztonság, amitől kifelé is a kiegyensúlyozottság és a boldogság árad”– mesélte Edina.

A versenynek köszönhetően a szépségkirálynő rengeteg élménnyel gazdagodott – épp az egyik ilyen élménye adta az ötletet, hogy a nyereményeit ne egyedül élvezze.

nyeremény3v

„Amikor jelentkeztem a versenyre, meg se néztem a nyereményeket, mezt az egyetlen célom az volt, hogy a nemzetközi mezőnyben mérettessem meg magam. Aztán a verseny alatt olyan sok mindent kaptam, hogy számomra inkább ezek számítanak. Már a tábor előtt tudtam, hogy ha nyerek valamit, akkor szeretném felajánlani egy részét valakinek – aztán a felkészülés alatt jártunk a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán, ami olyan szívszorító élmény volt, hogy azonnal tudtam, hova kerül a pénz. Már ezért megérte nyerni” – mesélte mosolyogva Kulcsár Edina, akinek napjai immár a világversenyre való felkészüléssel telnek. – „Alig négy hónap van arra, hogy a lehető legtöbbet gyakoroljak a Miss World versenyre, ami nagyon összetett munkát igényel. Heti ötször edzek, hamarosan elkezdek beszédtanárhoz járni, emellett videót kell készítenünk egy jótékonysági ügyben – szóval nem unatkozom. Közben énektanárral is gyakorolnom kell, mert a verseny “Miss Talent” részén egy dalt fogok majd előadni. Nagyon maximalista vagyok, és bár több száz ország legszebb lányai között nem lesz könnyű a dolgom, igazán elégedett csak a királynőnek járó koronával leszek” – tette hozzá a szépség.

Hozzászólások