Kulcsár Edina veszi át Gombos Edina helyét?

Műsorvezetőt keres a TV2

2015/08/21

Az elmúlt hetekben ellentmondásos hírek kerültek napvilágra Gombos Edinát illetően. Minden jel arra utal, hogy nemcsak szülési szabadságát tölti Amerikában, de – ha nem is végleg, egy időre biztosan – kint is marad családjával. Mi lesz így a TV2-vel és hogy kerül Kulcsár Edina a képbe?

„Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal, aki még csak négy és fél hónapos. Csak az biztos, hogy ősszel nem térek vissza a képernyőre, ahogy terveztük. Természetesen sok minden hiányzik. A szülőkkel, családdal szinte mindennap skype-olunk. A kollégákkal levélben tartom a kapcsolatot.

gombosmatteo

Nem anyagi megfontolásból tettük, mindenünk megvolt otthon, dolgoztunk, és szépen boldogultunk. Egyszerűen friss fuvallatra vágytunk, amitől új erőre kaphatunk, új tapasztalatokat szerezhetünk, és a gyerekeinknek lehetőségeket teremthetünk. Azt szerettük volna, hogy Miri multikulturális környezetben tudjon angolul tanulni, és nyitott, sok nyelvet beszélő, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté váljon. Hiszünk benne, hogy ez egy óriási lehetőség az életében, és később hálás lesz azért, hogy ez megadatott neki Fort Lauderdale közelében egy csendes, biztonságos, gyönyörű helyen. Itt tízpontos iskolák vannak” – mesélte Edina a Borsnak korábban.

További részletekért kattints!

A TV2 magazinműsorát, az Aktívot Hajdú Péter cége gyártja, akik már próbafelvételt is tartottak, hogy időben megtalálhassák Gombos Edina utódját. A jelöltek között van Osvárt Andrea és Kulcsár Edina is. A világszerte ismert és híres színésznő már érthető módon elegendő tapasztalattal rendelkezik, ugyanis különféle rendezvények háziasszonyaként és műsorvezetőként is többször megállta a helyét.

Kulcsár Edina

De Kulcsár Edina is intenzíven fejlődött az elmúlt időszakban, mióta elnyerte a világ második legszebb lánya címét. Saját bevallása szerint, tudatosan fejlesztette kommunikációs képességeit, ami elengedhetetlen egy szépségkirálynő számára.

Valóban volt próbafelvétel a műsorvezetői posztra, de nemcsak a két említett hölgy vett részt rajta, hanem többen. Még el sem jutottunk odáig, hogy bárkivel anyagiakról beszéljünk, hiszen a döntés a TV2 kezében van – nyilatkozta Hajdú Péter a Borsnak.

Edina és Andrea a lap megkeresésére nem kívánt nyilatkozni, így a pontos részletekre még várnunk kell.

Hozzászólások