Külföldi és hazai sztárok a legnagyobb retro házibuliban

Március 28-án Total Dance Festival

2015/03/24

Ismét megrendezésre kerül az ország egyik legnagyobb dance bulija! A hangulatot újabb 5 külföldi és 10 magyar retrosztár teszi felejthetetlenné. A ’90-es évek eorudance és pop slágereivel, XXI.századi fény-hang és látványtechnikával, egyedi színpaddal, 30 fős Total Dance Tánckarral, artistákkal, előadóművészekkel és a korszakot megidéző legendás retro fellépőkkel egy újabb emlékezetes retro fesztiválra várnak mindenkit március 28-án!

2015-ben a Retro zene, egy üdítő színfolt a pop zenében nemzetközi szinteken is, hiszen a Retro életérzés egész Európában és az USA-ban is hódít!

A legnagyobb retro világsztárok és exkluzív hazai produkciók egy impozáns, grandiózus show keretein belül. Hasonló rendezvényen eddig soha nem látott hang és fénytechnika, látványelemek, egyedi színpadkép, LED  falak, előre koreografált tánc-show és rengeteg meglepetés.

Total Dance Festival közönsége egy időutazáson vesz részt, ahol több hazai és külföldi ’90-es évekbeli sztár segítségével élik újra gyermekkorukat, tinédzser éveiket. Régi emlékek ébrednek bennük: az első házibuli, az első csók, az első balatoni nyaralás és egy-egy sláger, ami visszaidézi a kellemes pillanatokat a ’90-es évek végéről. Egy régi-új életérzés, ami garantáltan magával ragad.

Néhány név a fellépők közül: 2 Unlimited, Brooklyn Bounce, E-Rotic, Ice MC, Mr. President, Csordás Tibi, Náksi Attila, Groovehouse…

 

Hozzászólások