Külföldön kezd új életet a szépségkirálynő

A szépségkirálynő az RCNews-nak mesélt terveiről

2017/04/25

Sok ismert ember kezd új életet külföldön, Szick Petra szépségkirálnyő sincs ezzel máshogy. Költözése előtt azonban még szerencsét próbál Magyarországon is.

“Úgy döntöttem, hogy idén is megmérettetem magam több helyen. Nem csak külföldön próbálok szerencsét, ezért jelentkeztem pár hazai szépségversenyre is. A Miss Selfie Hungary, a Magyar Világtalálkozó Szépe és a Miss Great Hungarian Beauty Queen 2017 versenyeken indultam. Ezeknek május végén és június elején lesz a döntője, de addig még rengeteg feladat vár rám.” 

Petra nagyon izgul a versenyek miatt és reméli, hogy annyira sikeres lesz, mint külföldön volt hiszen szívét-lelkét beleadja, mint mindig.

” Szerencsére nagyon elfoglalt vagyok mostanában, rengeteg rendezvényen veszek részt itthon. Júniusban Bulgáriába költözök, remélem szép eredményekkel távozhatok Magyarországról. Az év második felében is lesznek versenyeim, de azok már külföldön. Mindeközben jótékonykodni is szeretnék. A barátom Tihomir Mitov nagy meglepetéssel készül a magyar, illetve külföldi rajongóinak. Ebben nekem, Vanya Vakarinak és Kristina Karamfilovanak is nagy szerepe lesz. Remélem tetszeni fog mindenkinek, erről a projectről később számolunk be.” 

Hozzászólások