Külön utakon Nyári Dia és Tóth Marci

Szakítás vagy csak pihentetés?

2015/04/20

Egy éve szeretett bele egymásba Nyári Dia és Tóth Marci, ám lehet, hogy csupán eddig bírta a kapcsolatuk: bár szakításról egyelőre nem beszélnek, úgy döntöttek, szétköltöznek.

Nyári Dia a Facebookon hirdette, hogy kiadó eddig közös kis szerelmi fészkük. A lakást kedvese, az X-Faktor felfedezettje, Tóth Marci bérelte eddig, de a Barátok közt Hannája is igen gyakori vendég volt ott, mondhatni, már szinte együtt éltek. Most azonban a fiú úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződését a főbérlővel, inkább egy barátjához költözött.

Nyári Dia Tóth Marci
A fiatalok megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat (Fotó: Facebook)

„Minden kapcsolatban lehetnek nehezebb időszakok, Marciék nem a korosztályuk hagyományos életét élik, megterhelő az életvitelük. Valóban külön élnek éppen, de végleges szakításra még nem gondol Marci. Most mind a ketten a munkájukra szeretnének összpontosítani, és így külön igyekeznek elkerülni az ezzel járó újabb súrlódásokat. Az albérletből való távozás hátterében pedig nem egy végleges szakítás áll. Az egyéves szerződés ugyanis lejárt, és Marci ezt már nem akarta meghosszabbítani” – mondta el Máté Gyárfás, Tóth Marci menedzsere a Blikknek.

A fiatalok több, mint egy éve alkottak egy párt, ám a sok munka nem kedvezett a kapcsolatuknak.

Marci bérelte a pesti lakást, ahol én is sok időt töltöttem vele, de eddig is sokszor voltam Győrben a szüleimnél. Azt nem mondom, hogy nem egy nehéz időszak, amiben vagyunk, mert ez hazugság lenne. Hogy megosztottam Marci albérletének kiadását, ehhez ennek sok köze nincs, csupán segítek neki kiadni a lakást. Marci pár hete tényleg egy barátjához költözött, amikor kezdődött közöttünk ez a mosolyszünet. De nem szeretnénk szakítani, azon dolgozunk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat – ismerte be Nyári Dia.

Hozzászólások