Különleges eljegyzési gyűrűk, nem csak rajongóknak!

Ha egy életre megtaláltad a Player 2-t

2015/12/01

Gyűrű dolgában sokan nem ismernek tréfát, nem csak Szauron. De mielőtt nekiállnál a nazgulokkal hobbitra vadászni, esetleg ork hordáiddal felégettetnéd az egész megyét, vess egy pillantást az alábbi gyűrűkre!

I. Hobbitház

Ha lány lennék, és valaki ilyesmivel kérné meg a kezemet, másnap már az oltár elé is rángatnám. Komolyan. Ez a szétnyitható ékszerdoboz valami elképesztően zseniális. Ráadásul a hozzám hasonló könyvmolyok szobájában könnyen el is lehet rejteni szívünk Esthajnalcsillaga elől. De ha két hobbit szeretne benne Mordorba csempészni egy gyűrűt, kedvesen utasítsuk őket vissza.

lotrcollage

II. A Monopoly rejtett tartalma

A speciális Monopoly, ami éppen csak egy picit lett megpiszkálva. Csak annyira, hogy ha az egyik mezőt felemeljük, akkor egy titkos kis részre bukkanunk, ami egy gyűrűt rejt magában. Ötletesnek ez is ötletes, de azért vigyázzunk! A játék közismert az emberi kapcsolatokra gyakorolt negatív hatásáról. Mert hát ki szereti, ha hozzá vágják az összes kis figurát, és végül fejbe csapják a táblával?

monopoly3

III. Pokélabda, mert miért ne?

A Pokémon első generációjának rajongói szépen lassan felcseperedtek. Ez rengeteg egyéb dolog mellett azzal is jár, hogy hajlamosak házasságra adni a fejüket. Egy ilyen kombinációval valószínűleg az eljegyzés ominózus pillanata még emlékezetesebbé válik, hiszen nemcsak az ékszerdoboz, hanem a gyűrű is pokémonos! És mi lehetne romantikusabb annál, mint mikor egy férfi félrefordítja a sapkáját, majd “Téged választalak!” felkiáltással a barátnőjéhez vágja a pokélabdát? Ráadásul ez remek alkalom arra, hogy Barátnőnk végre Menyasszonnyá fejlődjön!

pokemon

Szeretnéd látni a többi képet is? Akkor nézd meg a galériánkat!

(Forrás: Boredpanda)

Hozzászólások