Különleges esküvői díszek

Legyen egyedi életed nagy napja!

2015/08/28

Mindenki számára fontos, hogy igazán különleges és meghatározó élmény legyen az esküvő. Sokan élnek a túlzás eszközével, vannak, akik a helyszín egyediségére esküsznek, mások csak annyit szeretnének, hogy valódi és maradandó élmény legyen az esküvői kavalkád. Megmutatjuk, milyen apróságokkal teheted széppé a nagy napot!

Annak ellenére, hogy az esküvő arra hivatott, hogy két ember nyugodt és békés körülmények között kimondja a másiknak a világraszóló igent, néhány embernek ez maga a rémálom. Készülődés, fejetlenség, határidők. Maga a horror, holott ennek nem így kéne lennie. Mivel a nagy nap nem egy olcsó mulatság, sokan saját kezükbe veszik az esküvői készülődést. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani néhány apró ötletünkkel!

A meghívó lehet egyszerű, elegáns, bohókás, vagy nagyon bevállalós. Ez az első lépés, ami tükrözi a menyegző hangulatát és természetesen a házasulandók védjegyét, személyiségük kvint esszenciáját is.

esküvő4

 Legyen a helyszín szabadtér vagy zárt épület, a fehér szín mindig képviselteti magát az esküvői díszletben.

esküvő8

A nagy nap hangulatát kihagyhatatlanul az esküvői fotók teszik igazán maradandóvá. Mutatunk pár igazán szép fényképet az ifjú párról. Vagy éppen vicceset.

esküvő15

esküvő16

De természetesen sok múlik az apróságokon is. Ne feledkezz meg az apró köszönőajándékról és a cukifaktorról sem!

esküvő20

Hozzászólások