Különleges partin vett részt a magyar szépségkirálynő

Élménybeszámoló egy egyedülálló partiról

2016/12/19

Exkluzív partin vett részt Szick Petra a fiatal szépségkirálynő Bulgáriában. A részletekről ő maga számolt be nekünk és képeket is kaptunk tőle.

A BONY Brothers Beauty Szalon egy speciális partit rendezett az üzlet 2. születésnapja alkalmából. A partin részt vett egy speciális vendég is,  Miss Teen Grand Sea Universe ’16 győztese ,Szick Petra, akit már ti is jól ismerhettek. A modell kifejezetten az esemény miatt utazott Szófiába, hogy a legnagyobb bolgár hírességekkel ünnepelhessen.

A partin Petra találkozott a Miss&Mr Grand Sea Universe szépségversenyének a hivatalos sminkesével, Borislav Sokolovval (Bony) aki megajándékozta Petrát a szalon különleges ajándékával. Bony testvére, Nikola Filaretov (híres mesterfodrász Szófiában) bemutatta Petrát a többi vendégnek, akik közül az egyik Sofi Marinova (bolgár énekes) volt, aki a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon Bulgáriát képviselte. A szépségkirálynőnek egyedülálló lehetősége volt, hogy találkozzon Galia Shturbevával Bulgária egyik leghíresebb riporterével. Miss Teen Grand Sea Universe nagyon sok új barátra tett szert többek között Katerina Nik-re is.

Így nyilatkozott a szépségkirálynő a Bulgáriában töltött időről:

“Az előző hetet Bulgáriában töltöttem, mivel hivatalos voltam a BONY Brothers szépségszalon 2. Születésnapjára. Bakró Attila a fodrászom is velem utazott. Ő fogja Magyarországot képviselni a jövő évi versenyen felnőtt férfi kategóriában. Visszatérve a BONY Brothers szalonra annyit említenék, hogy Bulgáriában nagyon ismert, mivel az összes híresség hozzájuk jár. Nagyon jó volt megismerkedni velük, és szuper jó lehetőség volt karrierépítés szempontjából is. Furcsa érzés Bulgáriában a híres emberek közé tartozni, és rajongókkal rendelkezni. Ha hiszitek, ha nem, nagyon sok rajongóm van Bulgáriàban, akiktől rengeteg szeretetet és támogatást kapok nap mint nap. Csodás érzés volt találkozni velük míg ott voltam. Igazán hálás vagyok a Grand Sea Universe-nek, Chavdar Arsovnak (Grand Sea Unievrse igazgatójának) és Mariyan Kotevnek (MMSEA.BG modellcég tulaja), hogy a mai napig fogják a kezem, és egyengetik az utam a verseny után is. Nem csak fantasztikus mentorok, de csodás barátok is. Emellett szeretném megköszönni a rajongóknak, barátoknak, és a barátom családjának azt, hogy a Szófiában töltött egy hetemet csodálatossá tették.”

Hozzászólások