Kutya jó hajdivat!

2015/10/05

Divatrajongó vagy? Mindig képben vagy, hogy mik az aktuális trendek, szépségápolási trükkök és frizuradivat? Akkor jobb, ha ezt a divatdiktátort elkezded követni, mert ő most az internet legújabb sztárja. Nem kutya, nem ámítás!

Sokan vannak, akik a legújabb holmik polcokra kerülése előtt tisztában vannak vele, hogy mi fán terem a következő időszak trendisége. Ők többnyire olyan divatbloggerek és fanatikusok, akik a fashion weekek első soraiban ülnek, ott vannak minden fontosabb eseményen és tőlük lesnek el tippeket a rajongók. Engedd meg, hogy bemutassuk neked Kumát, a legdivatosabb shih tzut, aki nemhogy a sztároktól lop, de őt követik az olyan hírességek, mint mondjuk az Oscar-díjas Lupita Nyong’o.

Kíváncsi vagy, mit tud ez a rakoncátlan tincsekkel megáldott édes kis kutya? Még fesztiválra is kutya jó tippekkel szolgál a kis shih tzu! Például olyan megoldásokat választ, amelyek még a kifutón is visszaköszönnek, mint ezen a képen, amit a Herve Leger bemutatóján is láthattunk:

kuma

Emlékszel még Kendall Jenner ikonikus fotójára, amivel még nővérét, Kim Kardashiant is beelőzte az Instagramon? Nos, Kuma gond nélkül vette az akadályt. Igen, tudjuk, ebben ő is csak sereghajtó, de lássuk be, jól áll neki a sztárság!

kuma2

Legutóbb Lupita Nyung’o jelent meg hasonló fejdísszel egy rendezvényen, úgy látszik maga a színésznő is sztárolja a divatdiktátor Kumát.

kuma3

Sportos lazaság. Most már tudjuk, honnan és kitől ered a sapka őrület! Zimány Linda csak gyenge másolat lehet egy ilyen hozzáértő után!

kuma4

Azért néha ő is képes mellé lőni, de ilyen cuki képek láttán még ezt is megbocsájtjuk neki!

kuma5

Kíváncsi vagy rá, hogyan telnek Kuma mindennapjai divatdiktátorként? Akkor kövesd az oldalát, ahol mindig naprakész információkat kaphatsz a kutya legmenőbb holmijairól és frizurájáról!

Hozzászólások