Kutyarandi Uber-módra!

Támogasd te is a menhelyi kutyusokat!

2016/03/10

Fantasztikus kezdeményezés az Uber részéről, hogy egy kicsit segítsünk a menhelyi állatokon!

Az örökbefogadást népszerűsítő akció több szempontból is hasznos lesz. Egyrészt támogathatod a menhelyeket, másrészt mert ha kis időre, is de örömet okozhatsz egy árva kutyusnak és magadnak is. Nem utolsó sorban kialakulhat egy „szerelem a kutyarandin”, és bízunk benne, hogy gazdára is talál minél több jószág!

Oldalukon ezt írták:

“Itt a tökéletes alkalom, hogy pihenőt tarts a munkahelyeden. Magyarországon most először küldünk szőrös stressz űzőket oda, ahová te szeretnéd! Az UberPUPPIES célja, hogy felhívjuk a figyelmet a menhelyen élő kutyákra és az örökbefogadás fontosságára.

Március 10-én, csütörtökön, 12.00-16.00 óra között, az applikációban válaszd az UberPUPPIES-nézetet, és hívj terápiás- és menhelyről mentett kutyát, kísérő trénerrel! Legyél akár otthon vagy az irodában, negyed órára elviszünk neked egy kutyust, amelyet megsétáltathatsz vagy játszhatsz vele. Előreláthatólag nagyon magas lesz a rendelési szint, ezért azt javasoljuk, hogy próbálkozz türelmesen.

*Amennyiben megrendeled bármelyik kutyust a munkahelyedre, elsőként kérünk bizonyosodj meg róla, hogy az irodád, illetve az épület is kutyabarát, illetve, fontos, hogy ne legyen kutyusokra allergiás ember a közeledben.

Szeretnéd, hogy az Uber állja a kutyarandid? Mondd meg egy kollégádnak aki még nem használja az Ubert, hogy regisztráljon és használja az “UBERKUTYUS” kódot, hívjatok egy kutyust a speciális autónézeten keresztül és az Uber fogja fizetni a pénzt.

Az UberPUPPIES díja 3 ezer forint, de az adomány ennél nagyobb is lehet! Az akcióból befolyt teljes összeget a Tükör Módszer segítségével, a családbarát- és felelős kutyatartás jegyében, az alábbi menhelyeknek adományozzuk: Etyeki Állatvédők Egyesülete, Kóborka Menhely, Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület, Noé Állatotthon.

Köszönjük, ha Te is segítesz!”

UberPuppy_vHU.mp4Állatbarát vagy? Akkor vegyél részt az #UberPUPPIES akciónkban és támogasd az állatmenhelyeket! Részletek itt: http://ubr.to/1R72k5K

Közzétette: Uber – 2016. március 9.

Még van pár órátok, hogy éljetek a lehetőséggel és ha kipróbáltátok, akkor számoljatok be nekünk!

Hozzászólások