Kutyaszelfi mesterfokon!

Ha ez tényleg létezik, akkor végleg feladtuk.

2016/04/22

Mindig is kíváncsi voltál rá, mit szeret leginkább a legjobb barátod, hogy hol a legboldogabb és hogy készül a legjobb kutyaszelfi? Megmutatjuk!

Nem tudjuk eldönteni, hogy ez a cucc valódi-e. Valószínűleg csak hoax, mert képtelenek vagyunk elhinni, hogy van ember, aki tényleg arra szán időt, energiát és pénzt, hogy megalkossa a szerkezetet, ami betölt egy kevesek szívében tátongó űrt: kutyaszelfi.

Igen, jól olvastad az utolsó szót, bár ha nagyon kötekedni akarunk, akkor persze mondhatjuk, hogy nem egészen szelfi, de igazából mégis az, mert négylábú cimboránk önmagát fotózza más-más helyszíneken. Ehhez nem is szükségeltetik más, csak a The Posting Tail fantázianevű kütyü, amit a kutya farkának csóválása léptet működésbe.

kutyaszelfiA teljes öltözet részei egy szenzor, ami az eb farkán kap helyet, és érzékeli annak mozgását (és elvileg meg tudja különböztetni a sima farokcsóválást a boldog farokcsóválástól!), egy kamera, ami a blöki hátára cuccolt kis mellényke tetejére került, egy 3G internetkapcsolatot biztosító dongle (kis usb alakú izéke), valamint egy Raspberry processzor, ami az egész működéséért felel és biztosítja, hogy a lehető legjobb kutyaszelfi készüljön, például a parkban!

Ráadásul ez a borzalom azonnal képes feltölteni a képeket a KUTYÁNK SZOCIÁLIS MÉDIA FELÜLETÉRE, ahol aztán a többi kutya lájkolhatja, megoszthatja és véleményezheti. Mint ahogy mi is tesszük a többi emberével…

Mindez elvileg azért jó nekünk, mert így a képekből (amiket a proci elvileg geotagelni is tud) megtudhatjuk, hol a legboldogabb a kutyánk, kiknek a társaságát kedveli igazán, és úgy alapjáraton közelebbi kapcsolatot ápolhatunk vele.

Javasoljuk inkább a napi rendszeri simizést, a mi kutyáinknál eddig bevált!

Hozzászólások