L.L. Junior a második gyerekük után sem veszi el Csillát?

Nem akar házasodni az énekes

2015/04/28

Ahogy azt már mi is megírtuk, az ismert zenész, L.L. Junior újra apai örömök elé néz. Az énekes a TV2 stúdiójában mesélt arról párjával, hogy hogyan tervezik a közös jövőt!

Meglepő kijelentést a páros, ami a jövőjüket illeti: annak ellenére, hogy jön a második baba, Juniorék egyáltalán nem tervezik, hogy komolyabban összekössék az életüket. Sőt, nemcsak hogy az énekes nem gondolkozik házasságban, maga Csilla sem, akitől már első gyermeke is született a zenésznek.

A beszélgetés során kiderült, hogy a fiatalok egyáltalán nem tervezték a második gyerek érkezését, mindkettőjük számára meglepetés volt az áldott állapot. L.L. Junior és Csilla babája már 16 hetes, de a nemét egyelőre titkolja a leendő szülők előtt. Sőt, a zenész azt is bevallotta, hogy igazi sokkhatásként érte, amikor megtudta, hogy Csilla terhes. Az első kérdése az volt, hogy kitől?!

L.L. Junior egyszer már vallott szerelmi életéről, méghozzá a lélekguru, Joshi Barat műsorában. Amikor a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy házasodna-e, akkor még egészen más választ adott. Nézd meg, mit mondott a zenész!

lljunior

A viharoktól sem mentes szerelem második gyümölcse tehát beérett, de még így is azt mondják, eszük ágában sincs papírral összekötni az életüket! Házasságról szól sem lehet, állításuk szerint azért, mert annyi rossz példát láttak maguk körül, hogy nem ezen múlik a boldogságuk. “Tudjátok mi a legtöbb válás oka? Maga a házasság!” – szögezte le az énekes, aki mellett párja egyetértően bólogatott. Csilla még azt is hozzátette, ha Junior megkérné a kezét, akkor is nemet mondana. Igaz, nem egészen volt őszinte a reakciója, hiszen amikor Junior elmondta álláspontját az házasság intézményéről, közölte, nem mindennel ért egyet, de ha már a férfi ennyire ellenkezik, akkor ő pláne nem akarja az esküvőt. “Én igazából már beletörődtem, hogy nem. Nem is beszélünk ilyenekről”– vonta meg a vállát Csilla.

lljunior5

Tette mindezt annak ellenére, hogy az Édes Élet során megismert párocska komoly betekintést engedett magánszférájukba, ami nem volt veszekedésektől és féltékenységi jelenetektől mentes. Bár eleinte szerette volna, ha hivatalosan is összekötik az életüket, ma már nem erőlteti a dolgot.

Azért azt mind a ketten hozzátették, hogy nem zárkóznak el tőle teljesen, mert nem lehet tudni, mit hoz a jövő, de egyelőre nincs napirenden a téma.

Hozzászólások