L.L. Junior fia kedvéért sem tenné meg?

A házasság kényes téma

2014/10/15

L.L. Junior beavatta magánéletébe Joshi Bharatot. Saját gyermekkoráról és kisfiáról is mesélt a FEM3 Café mai adásában.

Kiderült, nem volt tervbe véve a kis Lacika érkezése, de nagyon boldogok voltak, amikor kiderült, hogy Csilla állapotos. L.L. Junior a mai napig nem tudja, hogy kezelje az apaságot, ugyanis az ő fejében egy teljesen más kép él erről a szerepről. Nagyon lazán és nyitottan áll kisfiához, és már nagyon várja, hogy mindenre megtaníthassa.

Az énekes nem fogja Lacikára erőltetni a zenei pályát. Habár szerinte muzikális alkat, mégsem gondolja, hogy az ő nyomdokaiba fog lépni. Nem is bánja, mert szeretné, ha a saját útját járhatná be, hogy sikeres legyen az önmegvalósítása.

Lacika születésekor megfogadta, mindent meg fog adni gyermekének, amit ő nem kaphatott meg amiatt, hogy szegény családból származik. Édesanyja – habár nem szorul rá – a mai napig minden reggel a piacra megy virágot árulni. Szeretné, ha az anyukájától kapott szeretetnek, legalább a felét megadhatná saját kisfiának.

lljunior

Joshi Bharat feltette a nagy kérdést L.L. Juinornak, miszerint gyermeke kérdésére feleségül venné-e Csillát? Azt válaszolta, hogy az ő kedvéért megtenné, de előbb megpróbálná meggyőzni arról, hogy nem a papír az, ami összetart két embert.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások