L.L. Junior újra együtt régi társával

17 év szünet után kezdték újra

2015/10/26

L.L. Junior és Mohamed Fatima újra együtt! 17 év után talált egymásra a két énekes.

L.L. Junior és Fatima a Fekete vonatnak köszönhetik népszerűségüket és barátságukat is, ám a két énekes között a zenekar feloszlása után több mosoly szünet is volt. Ennek a történetnek már 17 éve, de most ismét egymásra találtak – ezt pedig hogy máshogy ünnepelhetnék meg, mint egy közös dallal?

Az egykori legendás zenekar, a Fekete vonat csupán néhány jó évet mondhatott magáénak a siker csúcsán, mert annak ellenére, hogy a háromtagú zenekar slágert slágerre halmozott, a személyes és szakmai ellentétek miatt szétzilálódott a formáció. Először L.L. Junior, majd a harmadik tag, Beat lépett ki a zenekarból.

Úgy tűnik azonban, hogy Junior és Fatima minden ellentétet rendezett, hiszen az új, közös daluk nagyon pörgős és nagyon őszinte hangvételű, ami arra enged következtetni, hogy a legendás zenekar tagjainak sikerült megbeszélni a problémákat.

Nem feledem el mind azt, mit megtettünk oly rég, szívem őrzi rég, mégis véget ért. Soha ne félj, mostantól mindig előre nézz, hisz úgyis előre mész. Nem lesz semmi vész!” – énekli Fatima a kicsit nosztalgikus refrént.

Hozzászólások