Lady Gaga ismét sokkolta rajongóit

Fotóval

2014/11/05

Csak ámultak Lady Gaga osztrák rajongói, amikor a Bad Romance című dal közben Lady Gaga szinte meztelenre vetkőzött a színpadon.

A sztrippelés végén már csak tanga, hálóharisnya és a két bimbótapasz maradt rajta. Keble is szabadon lengedezett a zene ritmusára. A polgárpukkasztó szereléseiről ismert díva a párizsi koncertjén sem sokat bízott a nézők fantáziájára, de ennyire még nem volt meztelen, ami annak is köszönhető, hogy igencsak szalonspicces volt, amikor a színpadra lépett, írja a Blikk.

Lady Gaga részegen lallázott a színpadon – írta az Österreich 24, de azt is kiemelték, hogy nem volt telt ház a Stadthalle-ban, bár a 11 ezer rajongó így is megtöltötte a bécsi csarnokot. Csak azt nehezményezték, hogy Lady Gaga majdnem egy órát várakoztatta őket. A popsztár valószínűleg a pikáns vetkőzéssel feledtetni akarta az 50 perces késést. Sajtóhírek szerint, szombat délelőtt kellett volna Bécsbe érkeznie, de Párizsban olyan jól érezte magát, hogy végül másfél órával a színpadra lépés előtt, vasárnap este fél hétkor landolt a magángépe. Gyanítható, hogy a repülés alatt is folytatta a bulizást, a leglátványosabb kosztümje pedig elfért a neszesszerjében.

7_o_-gaga-NEZO

 

Hozzászólások