Lagzi Lajcsi ártatlan!

Egy vádpontban legalábbis tisztázták

2016/01/08

Kiderült, mit rejtegetett a kertjében elásott tartályban Lagzi Lajcsi!

received_2491012060986581

December elején a rendőrség nagy erőkkel vonult ki Lagzi Lajcsi birtokára, ahol névtelen bejelentés alapján kerestek római kori műtárgyakat, nagy értékű luxusautókat, és egyéb, be nem jelentett vagyontárgyat. Akkor a birtokon lévő tavat is átvizsgálták, végül csak egy, a földbe süllyesztett tartályból vettek mintát.

Ezt bevizsgáltak, most pedig megszületett az eredmény is.

„A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 2015. december 1-jén az illetékes rendőri szerv megkeresése alapján egy Mocsa-Boldogasszony pusztán lévő ingatlanon jövedéki ellenőrzést végeztek. Az ellenőrzéskor egy, a föld alatt lévő tartályból mintát vettek a pénzügyőrök. A minta bevizsgálásának eredményeként kiderült, hogy a tartályban lévő ásványolaj nem jövedéki adóköteles nehézpárlat. A laborvizsgálat eredménye alapján a megindított jövedéki eljárást a NAV megszüntette” – közölte a Borssal Suller György Attila, a kommunikációs főosztály vezetője.

Lagzi Lajcsi
Lajcsi egy vádpontban ártatlan, de marad a börtönben

Ezek alapján emiatt nem vádolhatják a mulatóssztárt, viszont így is van még miért aggódnia, hiszen az ellene felhozott, csalás és vesztegetés vádjában még mindig gyanúsított. Ráadásul a rendőrök ma reggel egy nő holttestére bukkantak Lajcsi birtokán, ami szintén nem vet jó fényt a trombitásra.

Hozzászólások