Lagzi Lajcsi megint megsértődött

Újabb harc a sztárvilágban

2014/09/30

Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi nem tűri, ha rajta viccelődnek a médiában. Korábban Sebestyén Balázs próbált meg elsütni egy-két poént vele kapcsolatban, vasárnap pedig a Sztárban sztár műsorában került elő ismét, ugyanis Kökény Attila az ő bőrébe bújt, így a zsűri nem csak a produkciót értékelték, hanem az eredeti előadót is.

Először Majka, majd Hajós András év mielőtt még Liptai Claudia is elmondta volna a véleményét, a műsorvezető, Tilla is hozzáfűzte gondolatait a témával kapcsolatban.

majka

„Kökény túlénekelte Lajcsit. Ő soha az életében nem emelte fel a mikrofont a szájához, mindig a hasánál pihentette. Akkor lett volna ez teljesen jó, ha az egész playbackről megy. Tudod, hogy volt olyan show, ahol a kötőszöveg is fel volt véve előre és playbackről ment? Az azért erős!” – kezdte a közismert rapper. Ezután Hajós vette át a szót.

hajosandras

„Lajcsi zeneileg mindig a popzene és a sertésfeldolgozó-ipar határán mozgott. Az tetszett nekem Kökényben, hogy akárcsak Lajcsin, rajta sem látszott, hogy élvezi, amit csinál.”

„Mert közben a pénzt számolta!” – fejtette meg Tilla a nagy talányt, végül pedig Liptai Claudia a műsor egyetlen női zsűritagja a Dáridó nézettségét szólta le élő adásban.

liptaiclaudia

Galambos Lajosnak nem kellett élőben végighallgatni ezeket a szavakat, ugyanis őt nem hívták meg az adásba, de ettől függetlenül tudja, hogy rajta viccelődött a Sztárban sztár zsűrije. Ezzel kapcsolatos véleményét pedig el is árulta a Blikknek.

„A koncertjeimen természetesen élőben megy minden. Azt azonban mindenki tudja, hogy a zenei műsorokban, kivéve a tehetségkutatók, playbeckről mennek a dalok, mert nem lehet élőben stúdióminőségű hangot adni” – derült ki a nagy titok.

Lajcsi a népszerű rappernek is visszavágott, ám nem őt vagy a munkásságára tett megjegyzést, hanem a feleségére, Dundikára: „A butaságukat és a tájékozatlanságukat mutatták meg. Majkáról annyit, hogy Dundika régen nálunk táncolt, nyilvánosan pedig csak playbeckről mer énekelni. Nem tudta eldönteni, énekeljen, hoszteszkedjen vagy modellkedjen, bizonyára Majka innen tudhatja, milyen az, ha az összekötőszöveg is fel van véve” – vajon Majoros Hajnalka, azaz Dundika, mit ártott a mulatóskirálynak?

„Hajósból csak az irigység beszélt, hiszen én hungarikumot csináltam, ami nagy üzleti siker lett. A Dáridónak 3,3 millió volt a nézettsége, Clau­dia csak álmodozhat arról, hogy valaha szerepel egy ilyen nézettségű műsorban. Kökény énekelt nálam, örülök, hogy a hat sorból csak négyet tanult meg, egy nehéznek nem nevezhető dalból. Nagy megkönnyebbülés, hogy ezzel az énektehetségével, és a szövegtévesztés ellenére továbbjutott – folytatta Lajcsi. – Nem tartom őket a kritikusaimnak, zenei témában bármikor leülök velük szívesen vitatkozni! Zenéltem nagyon elit társaságban és kocsmában is, de ez a legutolsó kocsmai hangulatot is alulmúlta.”

kokenyattila

Hozzászólások