Lagzi Lajcsi mindent bevallott

Feleségét műteni kellett

2015/09/29

A harminc napos elzárásra ítélt Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi úgy döntött, mindent bevall a rendőröknek. Egyelőre nem fogad senkit, nem szeretné, ha családtagjai ilyen körülmények között látnák, és közben az is kiderült, hogy súlyos beteg feleségét nemrég műteni kellett.

Múlt héten robbant ki a botrány, Lagzi Lajcsi és felesége börtönbe került, miután a vád szerint lakóparkjához óriási tételben lopták az áramot, a vizet és a gázt, egyes források szerint minimum harminc, de az is lehet, hogy százmilliós nagyságrendről van szó.

A börtönben lévő énekes úgy döntött, mindent részletesen bevall a rendőröknek, és ügyvédjén keresztül a külvilág dolgait is rendben tartja. Ami rossz hír neki, hogy azok az ellenőrök, akiket megvesztegetett, szabadlábon védekezhetnek, és nagy valószínűséggel ellene vallanak majd – ezt nevezik vádalkunak.

lajcsusz
Lagzi Lajcsi és a rendőrök (Fotó: velvet.hu)

Közben Lagzi Lajcsi öccse, Galambos István felháborodott az eljáráson, különösen a zenész felségével való bánásmódon, aki súlyos betegségben szenved, és úgy véli, a börtönkörülmények csak súlyosbítanák a helyzetét. Az ő sorsáról a Budapest Környéki Törvényszék dönt, és a tököli rabkórházba kerülhet.

Azt is elmondta, hogy Boglárka nemrég esett át egy műtéten, amiből még nem épült fel teljesen, sovány és gyenge. Szerinte bátyja valakinek szemet szúrt, ezért szabadította rá a rendőröket, bár a lopás tényét nem cáfolta még senki, így “koncepciós perről” azért aligha beszélhetünk.

Lagzi Lajcsi egyébként nem panaszkodik a körülményekre, bár azok nem olyanok, mint amit megszokott. Reggel hatkor ébresztő, este tízkor takarodó, egy héten egyszer zuhanyozhat, napi háromszor ehet, és egy erőszakos bűncselekményért elítélt rabbal van összezárva.

Hozzászólások