Lagzi Lajcsi visszakerül a börtönbe?

Az ügyészség rács mögött akarja tudni

2016/01/28

Alig hagyta el a börtönt Lagzi Lajcsi, újra retteghet, ugyanis bármelyik pillanatban rács mögé kerülhet újra.

received_2491012060986581

„A budaörsi járási ügyészség írásban jelentette be, hogy fellebbeznek a szabadlábra-helyezés ügyében – mondta a Borsnak Dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.

Az ügyészség fellebbezése miatt három bíró fogja átvizsgálni Lajcsi aktáit, így ők döntik el, hogy a mulatós sztár visszakerül-e a rácsok mögé.

„A védelem számított erre” – jelentette ki Dr. Fröhlich Krisztián, Lagzi Lajcsi védője.

galamboslajos

Lagzi Lajcsi – érthető módon – nagyon élvezi a szabadságot, és első sajtótájékoztatóján elhangzott ígérete szerint minden sajtóorgánumnak szívesen nyilatkozik. A Music FM-ben utalt arra, hogy tudja: ki áll meghurcoltatása hátterében.

Egy ember, egy ügy és az én személyem. Ez nem zenei ügy, ez ennél sokkal, sokkal, sokkal komolyabb. (…) Igen, igen, igen, igen, ismerheted őt, ismerheted a hozzád kapcsolódó dolgokkal, ez egy nagyágyú” – mondta Lagzi Lajcsi arra célozva, hogy Bochkor Gábor ismerheti azt a személyt, aki miatt börtönbe került.

Lajcsit borzasztóan megviselte lelkileg a börtönben töltött négy hónap, de kiderült: komoly testi szenvedést is át kellett élnie.

A cellámban fertőző poloskák csíptek össze. Sajnos a csípésük bedagadt, és elfertőződött annyira, hogy orvosnak kellett ellátnia. Bent a rácsok mögött rossz volt, hogy nem tisztálkodhat az ember, amikor akar. Rossz volt, hogy hajat szárítani sem lehet. Rossz volt, hogy a cellámban nincsen komfortérzetem, de a legborzasztóbb még­iscsak a kiszolgáltatottság volt” – ecsetelte a Blikknek Lagzi Lajcsi.

Hozzászólások