Lagzi Lajcsit úgy őrzik, mint egy terroristát

Nem hagyja, hogy megtörjék

2016/01/15

Borzasztóan szigorú bánásmódban részesül Lagzi Lajcsi: a mulatóskirályt a terroristáknak kijáró szigorral őrzik a börtönben.

received_2491012060986581

Nincsenek könnyű napjai Lagzi Lajcsinak, aki még mindig az előzetes börtönbüntetését tölti: a trombitás 4-es fokozatú biztonsági előírásoknak megfelelően őrzik, amit például a terroristáknál alkalmaznak. Ennek értelmében 23 órás elzárás mellett egy óra sétát engedélyeznek neki, ahol kizárólag két őr társaságában van.

Ráadásul érdekes fordulatot vett számára a börtönélet, ugyanis éppen a mellette lévő cellába zárták azt a férfit, aki meggyilkolt feleségét a Lajcsi birtokához vezető bekötőút mellett ásta el. A két rab azonban a szigorú bánásmód miatt nem beszélhet egymással, de a Blikk úgy tudja, találkoztak már.

Lagzi Lajcsi
Szigorú bánásmódban részesül Lajcsi

Ennek ellenére a hírekkel ellentétben Lajcsi nem engedi, hogy depresszióba essen, és öngyilkosságon sem gondolkozik.

Soha nem volt öngyilkossági gondolata. Azt mondja, fontos feladata van az életben, fontos feladata van a családjával és a zenében is” – mondta a Borsnak Lajcsi ügyvédje. A zenész sajnálja, hogy a szigorú bánásmód miatt saját maga nem beszélhet, csak jogi képviselőn keresztül üzenhet a nyilvánosságnak, ám azt reméli, minél előbb kiderül az igazság és tisztázódik a lopás és vesztegetés vádjában is.

A sztár tíz nap múlva tölti be az ötvenet, és ha minden jól megy, hamarosan családja körében ünnepelhet, előzetes letartóztatása ugyanis január 24-ig tart.

Hozzászólások