Lakásdíszek, amiket muszáj megcsinálnod!

Ötletes kiegészítők

2015/06/04

Egyszerűen nem lehet betelni a számtalan megoldással, amit otthonod csinosítására elkészíthetsz! Ezek a lakásdíszek pont arra jók, hogy saját stílusodnak megfelelően alakítsd ki a legintimebb szférád, amit biztos, hogy nem fogsz a barátnődnél viszontlátni.

Sokan úgy vannak otthonuk díszítésével, mint az öltözködésükkel: szeretnek egyediek és különlegesek lenni, és nem örülnének neki, ha az általuk preferált ruhadarab szembe jönne vele az utcán. Ugyanez igaz a lakásdíszek esetében is. Hiszen ma már könnyűszerrel beszerezhetők azok a kiegészítők, amelyek otthonod kényelmét szolgálják, viszont amilyen egyszerűen levetted a polcról a lakberendezési áruházban, ugyanolyan könnyedséggel fog más is utána nyúlni.

Ezektől a megoldásoktól viszont kifejezetten egyedi és otthonos lesz majd a lakásod, és abban is biztos lehetsz, hogy ha más is lecsapna az ötletre, akkor az a te kezed munkáját dicséri!

Nőként a legnagyobb gondot az szokta okozni, hogy a rengeteg pipere holmit a lakás melyik szegletében rejtsük el. A fürdőszoba túl kicsi, a polcokon már nincsen hely, az ecsetek és rúzsok pedig szanaszét hevernek. Erre jelent tökéletes megoldást, ha színes műanyag flakonoknak a tetejét levágod, vasalóval kicsit megolvasztod a tetejét, hogy ne legyen éles, és már kész is van az egyedi, dezájnos szetted, amit a fürdőszobában sminkecsetnek, fülpiszkálóknak, de még a fogkefének is bátran használhatsz.

lakásdísz

Egyszerűen nem tudunk betelni ezzel a csodaszép ötlettel! Ha van otthon néhány használaton kívüli, kiégett villanykörtéd, eszedbe ne jusson kidobni! Gyönyörű lakásdíszek készíthetők belőle, néhány egyszerű mozdulattal. Jó alaposan tisztítsd meg a körtét, filctollal rajzold be a kívánt mintát, ezt pedig fesd át üvegfesték kontúrral. Illeszd hozzá egy tartóelemhez, és függeszd a falra!

lakásdísz2fő

Ha egy igazán vicces és jópofa ötletre vágysz, akkor a következő tippet neked találták ki! Minden háztartásban kitermeljük a papírtörlőkendők és wc-papírok gurigáit, amik végül a szemetesben landolnak. Ezzel a megoldással egyedi képkeretet kreálhatsz a falra és még a környezeted védelmében is lépéseket teszel. Nyomtass ki hozzá megfelelő méretű fotókat, vágd ki formára és illeszd a keretbe! Akár le is festheted egyedi színvilágúra a gurigákat.

lakásdísz

Amennyiben megidéznéd a provence-i hangulatot tisztaságát és pasztell világát az otthonodban, úgy válaszd ezt a nagyon bájos megoldást. Szerezz be különböző formájú, színű és méretű gombokat a pasztell minden árnyalatában, és hanyag eleganciával foglald egy stílusos keretbe. Ennél egyszerűbb lakásdísz sose tündököljön a faladon!

lakásdísz3

Úgy tűnik ma a villanykörték bűvöletében élünk, mert emellett a vicces megoldás mellett sem tudtunk szótlanul elmenni. Egyszerűen csak szedd ki az izzót a körtékből, önts bele egy kevés vizet, dróttal rögzítsd az ablakban, a konyhád egyik szegletében, vagy éppen a nappaliban, és tegyél bele néhány szál virágot.

lakásdísz2

fotók: Pinterest

Hozzászólások