Lampster, a lámpatesó!

A kétlábú traktorlámpa, amit imádni fogsz

2015/11/30

Azt hiszem, nagy levegőt vehetünk. Néhány évtizeddel ezelőtt, egy echte kocka berendezési tárgyaival telezsúfolt háló vagy dolgozószoba, nagyjából egyet jelentett a nőneműekkel való együttélés lehetőségének teljes kizárásával. Egyszerűen hiányzott a fantázia, ami egy használati tárgyat kellő finomsággal ruházott volna fel azokkal a tulajdonságokkal, ami egy kockát boldoggá tesz és közben nem ordítja torkaszakadtából azt, hogy „Csajok, hátra arc!”. Mára sokat javult a helyzet. Egy videojáték plakátokkal kitapétázott, szuperhős figurákkal, meg szerepjáték szabálykönyvekkel telezsúfolt polcokkal teli szoba, ma is remek fogamzásgátló, de közel sem jelent 100%-os biztonságot. A kockaság már nem kizárólagos férfi privilégium, a Lampster pedig olyan berendezési tárgy, ami szerintem bárkit képes kompromisszumra kényszeríteni. Hiszen legalább annyira pöpec, mint amennyire kocka.

lampster1

A magam részéről kényes vagyok az olvasólámpákra. Fontos a fényereje, az állíthatósága, stb. Egyszerűen azért, mert sokat olvasok és ezt komfort érzet közepette szeretem megcselekedni. A kezemben ugyan még nem volt, de úgy gondolom, hogy a Lampster széles szögtartományban állítható feje, 2db LED fényforrása, hatalmas traktor fényszórója a legkényesebbek igényeit is ki kell, hogy elégítse. Az RGB LED-el hangulatvilágítást, vagy akár zenéhez igazodó fényjátékot is csinálhatunk a Lampster uralta helyiségben, a szimpla LED-nek pedig érintésre állítható a fényerőssége. Mellesleg a lámpafejű robotszolga, telefonos applikációval is vezérelhető.

lampster2

Ami igazán érdekessé teszi, az mégis inkább a dizájn. Ahogy a kampányvideóban is említik, a Lampstereknek személyisége van. Általában nem vágom magam hanyatt, az ilyen agresszív reklámszövegektől, de el kell ismernem, hogy ez a cumó csont nélkül keresztülhasított az ingerküszöbömön. A fej, régi traktorlámpákra emlékeztető formái, a gyakorlatilag végtelen kombinációs lehetőséget kínáló egyedi festés, meg ez a fennhéjázó testtartás fillérekért megvett. Az már kevésbé volt érdekes számomra, hogy a Lampster vízálló, sőt, a kampány videó tanulsága szerint, szikraesőben is remekül állja a sarat. Nyilván ki-ki a maga vérmérsékletének megfelelően választ szolgálati terepet az olvasólámpája számára. Némi plusz költségért, a szuperhős lámpánknak mindenféle irodai eszközök tárolására alkalmas táskákat, meg karvédőt is beszerezhetünk. Ha nem kerülne egy félhavi minimálbér+postaköltségbe, már rég feszítene egy rozsdásodó, olívazöld kiskrapek az éjjeliszekrényemen.

A kampányt ITT érhetitek el.
Hozzászólások