Lana Del Rey furcsa tetoválási szokásai

Melankolikus feliratok borítják testét

2014/06/24

Egyre több sztár testén fedezhetünk fel kisebb vagy nagyobb tetoválást. Lana Del Rey-nél sincs ez másképpen, az énekesnő testét számos szöveg borítja. Különlegességük ezeknek a tetoválásoknak az, hogy szinte kabalaként tekint rájuk az énekesnő és a magány ellen készíttette őket.

lana-del-rey-tattoo“Rengeteget utazom a Világban és az utóbbi 3 évben nagyon magányos voltam ezeken az utakon. Ezért magamra tetováltattam számomra fontos személyek nevét, így nem érzem magam annyira egyedül.” – nyilatkozta az énekesnő.
Szinte megdöbbentő, hogy egy ilyen híresség hogyan érezheti magányosnak magát, hiszen egy-egy turné alatt is rengetegen utaznak Vele.

Tetoválásai között szerepel a híres orosz író, Nabokov Whitman neve, de Nina Simone-t és Billie Holidayt is képletesen magával viszi fellépésekre. A kezén levő M betű valószínűleg szeretett nagymamájának, Madeline-nek nevéből az első betű és jobb kezén a ‘Trust no one’ tehát ‘Ne bízz senkiben’ kissé melankolikus felirat látható. Jobb gyűrűsujján a ‘Halj meg fiatalon’ szöveg olvasható, ami szintén nem tartozik a legvidámabb tetoválásai közé.

 

 

Hozzászólások