Lana Del Rey a testével fizetett

Sok emberrel ágyba bújt, hogy feljebb jusson a zenei ranglétrán

2014/07/23

Azt tudjuk, hogy Lana Del Rey körül korábban is állt a bál botrányos viselkedése miatt, de most igazán kicsapta a biztosítékot egyik kijelentésével. A milliomos palánta mindig megbotránkoztatta vagyonos szüleit, akiket sokszor le is tagadott. Édesapja internetes (domain) befektetésekből gazdagodott meg, mára milliókat halmozott fel, így Lana Del Rey soha nem szenvedhetett hiányt semmiben. Lana1

Legújabb polgárpukkasztó számának címe: “F****d My Way Up To The Top”, amit ugye nem kell lefordítanunk. Már a dal címe is sokakban kelt ellenérzést, hiszen arról szól, milyen sok emberrel feküdt le az énekesnő, míg a zenei pályájának csúcsára jutott. Ez biztosan felvet némi kérdést, hiszen az ember azt gondolná, hogy egy milliomos palántának sokkal könnyebb érvényesülnie az élet bármely területén, mint az átlagszülő gyermekének.

Bár karrierjének kezdetekor előszeretettel hangoztatta, hogy lakókocsiban, szegényen nőtt fel, tudjuk, hogy ez csak imidzsének építése miatt nyilatkozta. Sokszor szerette volna kitaszítottnak mutatni magát a nagyvilág felé, ezért hazudott családi hátteréről is, mert remélte, így talán jobban felfigyelnek rá. Mint később kiderült, nem is Lana Del Reynek hívják, ez csak egy felvett művésznév, eredeti neve Lizzy Grant.

Lana2Az énekesnő új dalának kapcsán bevallotta: rengeteg emberrel bújt ágyba, hogy előnyöket élvezhessen a zeneiparban és a befolyásos emberek segítsenek az ismertté válásában. “Tudják, tényleg sok emberrel lefeküdtem a szakmából. Viszont sohasem azért tettem, hogy lemezszerződést ajánljanak nekem. Azt visszataszítónak találnám. ” – cáfolta meg rögtön önmagát.

Ha nem is konkrétan lemezszerződésért tette, de biztos vannak a múltjában ilyen esetek, hiszen a megjelent dal is arról szól, hogyan adja oda magát valakinek csak azért, hogy feljebb jusson a ranglétrán. Az énekesnőnek sok bonyolult és botrányos kapcsolata volt már szakmabeliekkel. Többek közt hírbe hozták Marilyn Manson-nal, aztán nemrég szakított barátjával, akivel három évig alkottak egy párt. Barrie-James O’Neill szintén szakmabeli, a Kassidy zenekar tagja. A banda évekig turnézott Lanával, előzenekarként léptek fel ez énekesnő koncertjein.

Hogy mi igaz az énekesnő kijelentéséből – miszerint csak karrierjének építése miatt kezdett ki a zenészekkel, illetve producerekkel – nem tudni. Egy biztos: kijelentése nagy port kavart és felhívta a figyelmet nemrég megjelent új lemezére, amely az “Ultraviolence” nevet viseli.

Hozzászólások