Lányok legrosszabb szexuális tapasztalata

Öt újabb sztori, amiknek örülünk, hogy nem sajátunk

2016/09/22

A srácok legrosszabb élményeiről már írtunk, ezúttal a lányok emlékei kerültek terítékre. Öt olyan sztorit olvashattok, ami megváltoztatja a szexről alkotott képeteket.

A szex jó. A szeretkezés még jobb. A furcsa szex néha jó. Akkor mi a legrosszabb? Tegnap öt srác már elmesélte élete legmegrázóbb, legmeghökkentőbb szexuális élményét. Ezúttal a lányok vallanak, s bár a tegnapiak után már azt hittük, semmin sem fogunk meglepődni, ezúttal is hallottunk olyan sztorikat, amiktől elállt a szavunk is.

1.) “Bent van már?”

“Egy olyan sráccal mentem haza a buliból, aki már régóta tetszett, aztán felforrósodott a helyzet. Aztán megkérdeztem: “Bent van már…?” Bent volt. Megjátszottam neki az orgazmust, aztán ő elaludt, én meg fogtam egy taxit, visszamentem a buliba és folytattam az estémet.”

2.) Az egy órás szopás

“Életem első szopása egy órán keresztül zajlott. Hogy miért nem állított meg hamarabb, nem tudom, egy naiv, tanácstalan szűzlány voltam még… Mindenesetre az egy órás térdeléstől teljesen elzsibbadtak a lábaim, így amikor felálltam telibe is fejeltem a falat.”

3.) Egyből

“Csókolózás közben benyúltam a nadrágjába. Abban a pillanatban elment, hogy hozzáértem.”

4.) Skótduda

“Egyszer egy srác meg akarta dugni a hónaljamat. Azt mondta, ezt skótdudálásnak hívják.”

5.) Anyám látta a felcsatolhatósomat

“16 éves voltam, és egy másik lánnyal voltam épp kapcsolatban. Hátulról csináltuk, egy vibráló felcsatolhatóval. Egyre közelebb jártunk az ágy végéhez, de ő azt mondogatta, hogy erősebben, erősebben! 

Azt hiszem, túl erősen lökhettem meg, és a könyökei kicsúszhattak alóla, mert a következő pillanatban beverte a fejét a fejtámlába (a régi Ikeás Malm volt, a rohadt éles sarkakkal), legurult az ágyról, elterült a padlón és nem válaszolt. Bepánikoltam, azt hittem, megöltem őt.

Anyám szobájához rohantam, hajnal háromkor, mindössze egy felcsatolhatóba öltözve, ami még mindig vibrált, miközben kiabáltam, hogy ANYAANYASEGÍTS! Kiugrott az ágyból, mint egy felriasztott őz, megkérdezte, mi történt, aztán egy szál bugyiban rohant velem vissza a szobámba.

Mire visszaértünk, a barátnőm már magához tért, meztelenül ült a földön, és zavartan bámult a bugyiban ijedező anyámra és rám, miközben a felcsatolható még mindig rezgett… Bzz bzz bzz…”

Hozzászólások