Lányos oldalát mutatja a Children of Distance

A srácok bevállalták...

2015/02/13

Új klipet forgat a Children of Distance, de egy olyan szókimondó és provokatív dalt választottak, hogy senki nem vállalta el a kisfilm szerepeit, így a három srác bevállalta az összes karaktert – a nőket is.

Új művészeti ágat fedezett fel magának a Children of Distance három tagja: Shady, Horus és Carp-E elővette színészi vénáját, és megmutatta, hogy az éneklés mellett a szerepjátszásban is profi. Hazánk egyik legsikeresebb bandája legújabb klipjének kedvéért öltött álruhákat, és a fiúk attól sem ijedtek vissza, hogy olykor női szerepet kellett játszaniuk.

Children of Distance2
Ilyen fura fazonná változott a Children of Distance egyik tagja

Az Lehetne jobb az életem című dal, amelyhez a kisfilm készül, egy igazán provokatív, szókimondó, csipkelődő szám, és mivel senki nem szeret magáról negatív kritikát hallani, ezért kénytelenek voltak a fiúk maguk eljátszani a szereplőket, akikről a sorok szólnak.

Children of Distance 1
Nem csak nővé alakulnak a csapat tagjai

Az egyik kulcsfigurát én játszottam el, akiről még mi sem tudtuk megmondani, hogy nő vagy férfi. Viszont egy biztos: csak percekkel a jelenet rögzítése után tudtunk ránézni a felvételre, annyira nevettünk azon, amit láttunk élőben” – mesélte Horus, aki még mindig mosolyog, ha a felvételre gondol.

A fiúk eddig nem próbálták ki, milyen a gyengébbik nem bőrébe bújni, és a forgatás alatt rá kellett jönniük, a szűk ruhákat bizony nem rájuk szabták.

Én nőnek még soha nem öltöztem, eszembe se jutott volna ilyesmi. S most, hogy kipróbáltam a szűk ruhákat, rájöttem, hogy nem is áll jól Farsangkor is egyetlen egyszer öltöztem be kiskoromban, akkor is inkább indiánnak” – mesélte nosztalgikusan Shady.

A Children of Distance legújabb videoklipjét február 19-én nézhetik meg a rajongók a fiúk Youtube csatornáján.

Hozzászólások