Last minute karácsonyi ajándéktipp – a megfizethető elegancia

Itt tuti megtalálod a megfelelő meglepetést!

2018/12/20

Utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi bevásárlást? Utálod a tömeget? Egyedi ajándékkal lepnéd meg szeretteidet? Ha bármelyikre igennel válaszoltál, jó helyen jársz!

Elérkeztünk a karácsonyihajrá utolsó napjaihoz, ilyenkor pedig mindenki fejvesztve rohangál (már amikor nem a tömegben/dugóban várakozik) “valamilyen” ajándék után. Nos, a “valamilyen” ajándéknak” általában senki sem örül, hiszen az ilyen vásárlásokból ritkán lesz telitalálat. A mai rohanó világban nehéz odafigyelni szeretteinkre, így a megfelelő meglepetés kiválasztása is gondot jelenthet. Akadnak azonban olyan tárgyak, melyekkel nem lehet mellényúlni! Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani!

Ha…

…még nem találtad meg a tökéletes ajándékot…
…maradandó dolgot ajándékoznál…
…utálod a tömeget és a sorbanállást…
…kiváló, különleges kiszolgálásra vágysz, exkluzív környezetben…
…elegáns ajándékot adnál…
…szeretnél egy bizonyos összegkereten belül maradni…

…akkor irány az Astoria Órapláza!

Az Astoria Óraplázában rengeteg csodás óra és ékszer közül válogathatsz, különböző márkák kínálataiból, így az árak miatt sem kell aggódnod, hiszen garantáltan megtalálod az általad kigondolt kereten belül a tökéletes ajándékot. Melyik hölgy ne örülne egy pompás ékszernek vagy melyik úr nem lelkendezne egy elegáns óra láttán? Sportos, hétköznapi, alkalmi…kedvedre válogathatsz!

maserati óra

cavalli

+1 tipp:
Az Astoria Óraplázában nem csupán ékszereket és órákat találsz, hanem a méltán híres Zsolnay porcelánokat is megvásárolhatod! Ezek garantáltan sosem mennek ki a divatból, illetve ami nagyon fontos az értéke az évek múlásával egyre csak nő! Válaszd a lakás ékes díszévé egy káprázatos Zsolnay vázát vagy jövőre tálald az ünnepi vacsorát csodás porcelán tányérokon!

zsolnay vaza

Hozzászólások