Látványos frizura-váltások a sztárvilágban

Jól sikerült és sokkoló új külsők

2014/08/28

Látványos frizura-váltások a sztárvilágban – A világsztárok is megújulnak időnként, sőt számukra kötelező. A külső megjelenés frissítése a hajon látszik meg a leginkább, ezért annak változtatására összpontosítanak bizonyos időközönként. Nézzünk néhány látványos frizura-váltást – döntse el mindenki, hogy sikeres volt-e, avagy sem a hajcsere.

Emma Stone

Rövid haj – sebaj!  Emma Stone gyönyörű hosszú barna fürtjeit félhosszúra, majdnem rövidre vágatta, mielőtt a Birdman premierjén a Vörös szőnyegre lépett volna. A 25 éves színésznő bájos arcát az új bob frizurája tette tökéletessé, toalettjét pedig  fekete Valentino estélyije egészítette ki, így megjelenése nem csak újszerű volt, de igazán pazar is.

Channing Tatum

Ha Channing Tatumról van szó, igazán nem számít, hogy van-e haja, vagy nincs. A Jump Street 22 harmincnégy éves sztárja olyan elképesztően sármos és jóképű, hogy ha egy vödröt tennének a fejére, abban is hódítana. Most mindössze egy erőteljes borotválás áldozatául esett, ami miatt átmenetileg megvált gyönyörű barna hajától. A hajvágással feleségét, Jenna Dewan-Tatumot kívánta támogatni, aki a Lifetime’s Witches of East End forgatásán tartózkodik éppen; az volt a cél, hogy így kevésbé legyen hódító – hát ez nem sikerült, a fent említettek miatt…

 Jessica Chastain

 

Nem csak a bob és pixie fazon illetve a teljesen rövidre vágott hajak a menők a nyáron. Jessica Chastain-nek (37) valószínűleg Brigitte Bardot járt az eszében, amikor ezt a fazont választotta. A klasszikus lady-like frizura helyett fru-frut is vágatott, ami kifejezetten jól áll neki és diáklányos külsőt kölcsönöz. Az elegáns halvány vörös színt pedig lángoló tűzvörösre cserélte, amitől olyan, mint egy Zola hősnő (Nanára gondolunk). Telitalálat!

Vanessa Hudgens

A 25 éves Vanessa Hudgens, aki amúgy jegyzett sellő-rajongó, most kinézetében is igazán tükrözi ezt. Teljesen olyan új, akva színekben pompázó hajával, mint egy mítikus lény. Meg kell hagyni – észvesztően szép és ízléses!

 

Kelly Osbourne

A 29 éves  Kelly Osbourne, kísérletező típus a haját illetően, már több tucat stílust és színt kipróbált az évek során. Kelly extrém stílusa egyre tökéletesedik és mindig bele tud csempészni egy nagy adag nőiességet is. A Fashion Police műsorvezetője egy érdekes, taraj-szerű frizurával debütált áprilisban – ezt most hátrafésülte. Tökéletes nyári viselet!

Pete Wentz

A rocker Pete Wentz (35),  újonnan nyírt és festett hajával személyes reneszánszát éli. Instagramon megjelentetett új, rosszfiús külseje valóságos – jó értelemben vett – sokk a rajongóknak – de igazán ütős, ezt meg kell hagyni és rendkívül szexis!

 

Tori Spelling


A 41 éves Tori Spelling amilyen csúnya – annyira igazi sztáralkat. Most éppen korábbi, rendkívüli műgonddal elkészített – barnából szőke hajkoronává erőszakolt haját  – ami amúgy gyönyörű volt – változtatta át egy egészen letisztult formájú bob stílusúra egy stylist segítségével. Ez sokkal jobban illik kissé bárdolatlan vonásaihoz, mint a korábbi sztár hajkorona. Jó döntés volt!

 

 Rumer Willis

Rumer Willis elhagyta korábbi egészen egyedi színű rózsaszín fürtjeit egy jól-vágott szőke bob frizuráért július 14-én. Dominik Serna stylist kreációja ez az A-vonalú vágás, ami tényleg nagyon szép és profi – mégis: Rumer rendkívül különleges, senkivel össze nem téveszthető arcvonásai a korábbi egyedi hajszínnel voltak tökéletesek – most egy a sok szőke közül… kár érte!

Hugh Jackman

 

A 45 éves Hugh Jackman ezzel a huncut bajusz-szakáll kombinációval debütált a Peter Pan-ban Feketeszakáll szerepére júniusban, mindjárt a Tony Awards átadója után. Hát, nem igen lehet egyik kinézetéről sem jót mondani … – ő tipikusan az a jóképű sármőr, akin csak ront mindenféle szőrzet. Egyszerűen szabadon kéne hagyni az arcát, az úgy tökéletes, ahogy van.(forrás: yahoo)

Hozzászólások