Látványosan lefogyott Rákóczi Feri

Csülköt is eszik, de sokat fut

2014/08/29

Három hónap alatt 15 kilót adott le a Class FM műsorvezetője úgy, hogy egyáltalán nem sanyargatta magát. Rákóczi Feri a futásnak köszönheti karcsúságát.

A műsorvezető el sem tudta képzelni, hogy valamikor megszereti a futást, de mégis sikerült, és ennek köszönheti fogyását is. Eddig, ha mozgásról volt szó, Rákóczi Feri a kerékpározást választotta, de azt sem vitte túlzásba. Kollégája, Vadon Jani viszont a futás megszállottja, és az ő hatására kezdte el Feri is.

Nyilván már kapuzárási pánikom van, ami arra motivált, hogy tegyek valamit a külsőmért” – kezdte viccelődve a 44 éves Rákóczi Feri. – “Pár éve is sikerült látványosan lefogynom, de egy ideje újra elengedtem magam. És már nagyon kövér voltam: 123 kilót mutatott alattam a mérleg, bár 195 centi magas vagyok, és ízlésesen elosztódott a testemen a plusz. Vadon Jani miatt kezdett el érdekelni a futás: adásban mindig mesélt róla, én viszont úgy gondoltam, nincs olyan ember, aki képes félórát egyben lefutni. Kíváncsi lettem, meg tudom-e csinálni. És igen!” – mesélte a műsorvezető.

Rákóczi Feri 2
Fogyás előtt és után (fotók: Kiskegyed)

Találtam egy telefonra letölthető alkalmazást; első nap 1 perc futást és 3 perc gyaloglást váltva teljesíted a távot, majd fokozatosan, 12 hét alatt eljutsz odáig, hogy 35 perc alatt egyhuzamban le tudod futni. Ez a módszer mindennap újabb kis sikerélményt ad, amitől úgy megszerettem, hogy ma már minden nap futok. Sőt, vérszemet kaptam, és azt tervezem, hogy 1 óra alatt 10 kilométert fogok teljesíteni” – mondta a Kiskegyednek Rákóczi Feri.

A műsorvezető az étkezésén szinte egyáltalán nem változtatott, csak az esti-éjszakai nagy lakmározásokat fogta vissza. Ezt leszámítva ugyanúgy eszik akár csülköt is, hiszen a magyar konyha szerelmese, de – ahogy korábban is – odafigyel arra, hogy ne fogyasszon túl sok zsírt és szénhidrátot.

 

 

Hozzászólások