Lázár Bence életét nővére mentheti meg

Nem adja fel a küzdelmet

2015/10/01

Szeptember elején jött a sokkoló hír, hogy a fiatal, rendkívül jóképű és szimpatikus Lázár Bence halálos kórral néz szembe: leukémiás. Azóta az is tudja, ki ez a fiú, aki életében nem nézett focimeccset előtte.

A barátai és ismerősei ódákat zengenek róla, mindenki nagyon tisztelettudó, rendes fiúnak ismeri őt, akinek mindig van egy kedves szava a körülötte lévőkhöz. Ahogy a környezete meséli, nagyon családcentrikus, és amellett, hogy roppant jóképű, még az esze és a szíve is a helyén van. Lázár Bence, ha csak a külsőségeket vesszük figyelembe, amolyan nők álma típusú srác, ráadásul mindenki tudja, hogy a focisták szeretik is nagy kanállal habzsolni az életet. Vele azonban más a helyzet, évek óta ugyanazért a lányért dobog a szíve.

Az elkövetkezendő időszakban csak ez a szerencsés hölgy és családja látogathatja a kórházban, hiszen Bencére a legnehezebb csatája vár az elkövetkezendő időszakban. Gerincműtétje után újra reménykedhetett abban, hogy képes lesz pályára állni, 2013. márciusában ez sikerült is neki, de végül kénytelen volt feladni szenvedélyét, mert rendszeres fájdalmak gyötörték. Azóta szakkomentátorként dolgozott a SportTV-n, és egy személyi-edző tanfolyamot is elvégzett. Az volt a terve, hogy trénerként fog dolgozni a televíziós munkája mellett. Az élet azonban mindent felülírt.

lazar bence2
fotó: Facebook

Most nagy valószínűség szerint csak egy csontvelő-átültetés segíthet, de addig is, míg ez bekövetkezik, Bence a kórházban tartózkodik, folyamatosan infúzióra van kötve. “Most majd lesz néhány nap szünet a kezelésben, aztán folytatódik minden, és talán egy hónap múlva, ha a leleteim jók lesznek, hazaengednek néhány napra. Most úgy tűnik, elkerülhetetlen a csontvelő-átültetés, amelyre nagyjából három hónap múlva kerülhet sor. Persze, ha addig találnak megfelelő donort. Nem merem elkiabálni, de a gyönyörű, harmincesztendős nővérem talán megfelel majd, bár végleges válasz még nincs erre” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

Lázár Bence erőn felül küzd, de nem adja fel. Bár közösségi oldalain nem ad hírt egészségi állapotáról, legutóbbi bejegyzése alapján nem tud elszakadni a munkától, hiszen ezt imádja a legjobban, így amíg kórházban van, addig is ír. “De nem bírja futball nélkül. Amíg nem jön rendbe és nem tér vissza a sportcsatorna stábjába, addig írásain keresztül ismerhetjük meg a labdarúgásról alkotott véleményét” – olvasható blogja bemutatkozójában.

Hozzászólások