Lázár Zoltán arcon vágott egy nőt

Az EDDA koncert után lendült meg a fogathajtó keze

2015/04/14

Pofon csattant a nagy sikerű EDDA koncert utáni banketten. Nem más adta, mint a fogathajtó világbajnok, Lázár Zoltán, méghozzá egy idegen nőnek…

Legendás barátság fűzi egymáshoz a fogathajtó világbajnokot és Pataky Attilát, így nem csoda, hogy Lázár Zoltán nem csupán az EDDA jubileumi koncertjén, hanem az azt követő bulin is részt vett. A banketten hajnalig mulattak, és jól fogyott az alkohol is.

Egy telefonhívásra érkeztem az étterem elé, a partiról egy vendéget kellett felvennem és hazavinnem. Örültem, hogy hívtak, mert nagy Edda-rajongó vagyok, de a zenészek közül nagy bánatomra nem láttam senkit, biztosan hazamentek. Azonban így is volt látnivaló. Sajnos pont a legrosszabbkor jöttem, mert láttam, hogy egy hölgyet pofon ütnek. Azt is láttam, kinek a keze járt el: Lázár Zoltánnak, a neves fogathajtónak. Azonnal megismertem, hiszen rendszeresen látom a televízióban, meg egyébként is nagy lovassportrajongó vagyok” – mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő taxis.

Lázár Zoltán - Blikk
A fogathajtó nagyon szégyelli tettét (fotó: Blikk)

 

Lázár Zoltán a napilap megkeresésére elárulta: vállalja az esetet, ami egy szerencsétlen véletlennek volt köszönhető.

Szégyellem az egészet, de semmi szándékosság nem volt benne. A hátamat megkopogtatta, én pedig úgy fordultam meg, hogy hozzáérhettem az arcához. Azóta már tisztáztuk, elnézést kértem tőle, többször beszéltünk is, most viszek neki egy virágcsokrot” – jelentette ki a 12-szeres fogathajtó világbajnok, akinek szavait az arcon vágott hölgy is megerősítette.

Hozzászólások