Lebilincselő újítás a YouTube-on

Így lesz élvezetesebb a videózás

2015/02/06

Remek újítást akar bevezetni az egyik legnépszerűbb videómegosztó portál, a YouTube, amivel sokkal élvezetesebbé és látványosabbá teszi az oldalra feltöltött felvételeket. Ez abban áll, hogy egy videót több kameraállásból is folyamatosan lehetne nézni, és váltogatni.

Az ötlet több mint jópofa, látványos és praktikus, ami valóban növeli a videók élvezeti értékét. Eddig csak egyetlen felvételen lehet próbálgatni, amit IDE KATTINTVA lehet megnézni és játszadozni a kameraállásokkal.

Ezt a felvételt négy szögből vették fel, és tényleg a képernyőhöz szegezi a nézőt. A feltöltők szempontjából egy ilyen videó elkészítése persze nagyobb munka, hiszen annyi felvétel között lehet váltogatni, ahány kameraállás a felvételnél volt.

youtube2
A tesztvideóban a négy jobboldali kameraállás közül lehet választani

Ezek a képernyő jobb oldalán láthatók, és egérrel, nyilakkal vagy a billentyűzeten az 1-4 gombokkal lehet köztük váltogatni. Az újítás valóban a közösségi videózás egy új dimenziójára nyit kaput.

Egyelőre azonban még csak tesztelni szeretnék a módszert, ezért ITT várják azon felhasználók jelentkezését, akik feltöltői oldalról is hajlandóak lennének próbálgatni a többkamerás rendszert.

Hozzászólások