Lebukott Cinthya Dictator és Varga Viktor

Kézen fogva sétálgattak a parton

2015/08/27

Varga Viktor és Cinthya Dictator egyszer volt szerelme ismét lángra lobbant. Legalábbis a legfrissebb fotók tanúsága szerint újra egymásra talált a két fiatal, pedig egy évvel ezelőtt volt tányérdobálás bőven. Sőt, egy forgatáson direkt kérték, hogy tartsák távol őket egymástól.

A fotós és az énekes mindig is viharos szerelemben élt egymással, még akkor is, ha kapcsolatuk különlegessége a két szereplő extrém rajongásában rejlett. Egyikük sem félt meg- és kimutatni, ami bennük van, ráadásul igazán polgárpukkasztó dolgokat vittek véghez együtt. Annak ellenére, hogy hatalmas szerelem volt az övék, csúnya szakítás lett a vége, de mindketten megszenvedték a különválást.

Az időközben eltelt egy év alatt kalandból kalandba menekültek, egyikük sem alakított ki tartós kapcsolatot senkivel. Cinthya esetében sokan sejteni vélték, hogy ByeAlexhez van köze, Viktort pedig egy szőke nővel látták többször együtt. Úgy tűnik, hogy mégis képtelen voltak elengedni egymást. A két érintett ugyanis meghívást kapott a TV2 Ezek megőrültek! című produkciójába, amit el is vállaltak, de állítólag még ekkor is kikötötték, hogy a stáb kezelje érzékenyen helyzetüket, és a lehető legmesszebb helyezze őket egymástól.

cinthya dictator
Viktor és Cinthya a parton / fotó: Bors

Most úgy tűnik, hogy hiába a kérés, minden igyekezet ellenére ők maguk nem voltak képesek ellenállni a régi érzelmek viharának. A szenvedély még mindig ilyen hatással lenne kettőjükre? Minden jel erre utal, a párost ugyanis kézen fogva sétálgatás közben kapták lencsevégre a Római-parton, ahol Cinthya egy hatalmas kalapban, Viktor pedig félmeztelenül flangált, tették mindezt összefonódva, meghitt intimitásban. Kerestük az érintetteket, eddig nem sikerült elérnünk őket, azonban az énekes nyilatkozott a Borsnak.

“Nagyon nem örülök, hogy valaki ennyire szemfüles volt!” – csattant fel az énekes, aztán megenyhült, és bevallotta: “Rengeteg mondanivalónk volt egymásnak, és valóban sé­táltunk egy nagyot. Múltról és jelenről beszélgettünk, majd Cinthy buszra szállt, és hazament” – zárta le a beszélgetést Varga Viktor.

Hozzászólások