Lebukott Istenes Bence

Kénytelen volt beismerni a nyilvánvalót

2014/11/07

Vallomást tett az X-Faktor műsorvezetője, mert már nem volt értelme tovább titkolóznia, hiszen lebukott a kamerák előtt. Istenes Bence beismert mindent.

Már a fél ország gyanakodott, hogy Istenes Bence és Csobot Adél újra egy párt alkotnak, de Szabó Zsófi felbukkanása elbizonytalanította az embereket. Sőt, az újdonsült műsorvezető barátai is aggódni kezdtek a lány lelkiállapota miatt, ugyanis Bence nem éppen megbízható a híresztelések szerint. Viszont most megnyugodhatnak az idegeskedők, ugyanis kiderült az igazság: Csobot Adél lett a szerencsés, akit az X-Faktor műsorvezetője kiválasztott.

istenesbence4

A Best magazin egyik fotósa kapta lencsevégre a boldog párt, amint kézen fogva sétálgattak, így adott volt a szituáció, hogy rákérdezzen a nyilvánvalóra. A fiatalok beismerték, hogy ismét dúl a szerelem köztük, de nem akarták nyilvánosságra hozni.

Korábban már egyszer lebuktak, amikor az X-Faktor adása után elment, később pedig visszatért az egykori versenyző az RTL Klub székházához, hogy találkozhasson a műsorvezetővel. De ekkor még nem vallották be, hogy újra egy párt alkotnak.

képek forrása: Life.hu, myriport.hu

Hozzászólások