Lebukott! Társkeresőn ismerkedik a világsztár

Akár te is összejöhetnél vele

2015/04/30

Ismerkedni nem feltétlenül olyan könnyű, mint azt sokan állítják, nem beszélve arról, ha egy sztárról van szó, akit lépten-nyomon felismernek. Hilary Duff úgy döntött nem foglalkozik az előítéletekkel, társkeresőn próbálja megtalálni a nagy őt.

Hillary Duff színésznő-énekesnő az egyik legkedveltebb társkereső oldalhoz folyamodott, hogy megtalálja élete szerelmét.

A barátaimmal azon viccelődtünk, hogy nekem eddig mindig csak komoly kapcsolataim voltak. Minden partneremet a munkán keresztül ismertem meg. Sose voltam még vakrandin. És igazából mi a legrosszabb, ami történhet?” – mesélte Hilary Duff egy rádióműsorban.

11098822_10153267345264993_7875158016698460015_n

A bájos egyedülálló anyuka azt sem tartotta magában, hogy milyen pasinak lehet esélye nála és ki az, aki biztosan felejtős.  

A félmeztelen tükör előtt selfie-ző fiúk kíméljenek. Sokkal jobban örülnék valaki olyannak, akivel poénos dolgokat tudunk együtt csinálni, és aki megnevettet. Mindig ezeket az embereket kerestem. Sose randiztam teljesen normálisokkal” – tudtuk meg tőle.

Akár hiszitek, akár nem , nem mindig jönnek rá a pasik, hogy épp egy híres emberrel van dolguk, de Hilary ezt is elmesélte, hogy miképpen szoktak reagálni a hírre:

Sokan nem jönnek rá azonnal. Mások úgy tesznek, mintha nem jöttek volna rá, és vannak azok, akik úgy reagálnak, hogy Ez most egy vicc?” – mesélte a szőke sztár.

Hozzászólások