Lebuktatták Fluor Tomit

Az énekesnek ez csak a testiségről szól?

2014/12/08

Több hazai hírességet is felfedeztek már a különböző internetes társkeresők oldalain. Ezúttal Fluor Tomit szúrták ki a lehetséges partnerek között.

Egyre elterjedtebb az online társkeresés, mint ismerkedési forma az emberek között. Nemcsak a fiatalok, az idősek is szívesen használják ezeket az oldalakat, így már nem annyira megdöbbentő, ha egy ismerőst fedezünk fel a site-on. Azonban az mindig szemet szúr, ha egy hírességet találunk a keresgélők között. Ez a helyzet most Fluor Tomival is, akit a Blikk olvasó-riporterei láttak meg az internetes társkeresőn.

Az énekes pár hónappal ezelőtt még Bogival állt össze, mint két kicsi legó, de kapcsolatuk sajnos nem tartott sokáig, és úgy tűnik, az ismerkedés könnyebb módját választja az utóbbi időben.

fluortomi
(fotó: Fluor Tomi Facebook oldala)

„A Tinederen figyeltem fel néhány órája Fluor Tomira, aki Tamás, 27 néven található meg az oldalon. Ez az alkalmazás közismerten arra szolgál, hogy párt vagy szexpartnert találjon az ember. Igen egyszerű a használata, ezért sokan regisztráltak” – mesélte a napilap egyik forrása, akinek barátnője is észrevette már a hazai hírességet.

Fluor Tomi nem mesélt szándékairól, így azok egyelőre ismeretlenek, ám az még egyáltalán nem biztos, hogy számára ez a keresgélés csak a szexről szól. Az sem kizárt, hogy ezen az oldalon fogja megtalálni az igazit.

„A szerelem úgyis akkor jön, amikor jönnie kell. Jelenleg nincs senki az életemben. Szerencsére munkafronton minden a lehető legjobban alakul” – nyilatkozta ősszel a lapnak Fluor.

Hozzászólások