Ledobták a textilt az ÉNB-lányok!

Így csábítanak a sorozat bombázói

2015/11/12

Szeretem az olyan nőket, akik semmi jelét nem adják, hogy bejövök nekik, de ha ennek ellenére nem megyek oda udvarolni, halálosan megsértődnek. Ja, nem.

 

A minap kezembe akadt egy újság. Na jó, igazából a kezembe adták, hogy olvassam el, magamtól nem szoktam ilyeneket olvasni. Már a címlapon megakadt a szemem valamin. “Levetkőztek az Éjjel-nappal Budapest bombázói“! Nos, gondoltam magamban, legalább valami számomra is izgalmasat is tartogathat az újság. 

Végül sajnos csalódnom kellett, a hölgyeket a fehérnemű megállította a vetkőzés nemes folyamatában. Kénytelen voltam hát a bugyik és melltartók tartalma helyett a cikkével foglalkozni. A hölgyek arról nyilatkoztak, hogyan szoktak csábítani, sőt mi több, hódítani! Mivel életemben egy részt sem néztem végig eme televíziós remekműből, a lehető legidegenebbként állhattam hozzájuk. Fogalmam sem volt róla, kik ők, honnan jöttek, vagy egyáltalán mit csinálnak a sorozatban (igazából azt sem tudom, miről szól maga a sorozat).

flirting

Négyből négy nő elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen, kivéve ha nem komoly kapcsolatot keresnek. Jelezni persze jelzik, ha a férfi tetszik nekik, de ha a kiszemelt áldozat esetleg nem veszi a lapot, akkor legyintenek, és keresik a következőt. Ezúton szeretném hát megragadni a lehetőséget, és közölni, ami sok férfitársam vall: Hölgyeim! Nekünk egyértelmű jelek kellenek!

Személy szerint sosem csináltam problémát az ismerkedésből. Ha valakit kinéztem magamnak, hát odaléptem hozzá, és beszélgetést kezdeményeztem. Lehet persze csak azért, mert hülyén nézne ki, ha egy két méter magas pasi esetlenül, minden magabiztosság nélkül hebegne-habogna… De még a leghatározottabb férfi sem mindig érti a gyengébbik nem finom célzásait, viszont kifejezetten szeretünk biztosak lenni a dolgunkban.

ÉNB Bori szereti bátorítani a pasikat, és sokat tesz azért, hogy aktuális párja érdeklődése se lankadjon, sőt ennek érdekében szerepjátékra is hajlandó. ÉNB Karola a műmell, műhaj, műszempilla kombinációjára esküszik, és ha valaki nagyon tetszik neki, rá se néz, nehogy könnyen kaphatónak véljék. De legalább nem hord melltartót, ahogy ÉNB Evelin sem. Ő viszont soha nem megy oda pasihoz, jobban szereti, ha udvarolnak neki. Ha pedig párja feszültebb, egy kivágott felsővel segít levezetni a stresszt.

Az pedig biztos, hogy aki ÉNB Barbi módszerét sem érti (finom vacsora, szexi fehérnemű és közös fürdés), az valamit nagyon rosszul csinál…
Hozzászólások