Lefújta az esküvőt Dér Heni

Nem bírták elviselni egymást

2015/08/10

Hiába szeretik egymást, mégsem működik a kapcsolat Dér Heni és vőlegénye között, így esküvő helyett a szakítást választották.

Négy éve volt együtt párjával Dér Heni, tavaly már el is jegyezték egymást, sőt, gőzerővel tervezgették az esküvőt – ám néhány hete lemondták, most pedig végleg szakítottak egymással. Henit megviselte a szakítás, de érezte: nem megy köztük a dolog.

„A körülményekhez képest jól vagyok. A legfőbb oka a szakításnak az volt, hogy rájöttünk: egyszerűen nem illünk össze. Nagyon szerettük egymást, de képtelenek voltunk együtt élni. Nagyon különböző életmódot folytattunk, amelyet rettenetesen nehéz volt összeegyeztetni. Sok értékrendbeli különbség is volt közöttünk, amit ugyan az első pillanattól kezdve tudtunk, de azt gondoltuk, hogy a szerelem majd áthidalja ezeket. Ám aztán kiderült, hogy a mi esetünkben nem volt igaz, amit a nagyszüleim, a szüleim mondtak mindig, hogy „csak szerelem legyen, a többi nem számít”! Én nem fogok megváltozni, és ő sem, így el kellett gondolkodnunk azon, hogy van-e így értelme folytatni a kapcsolatunkat. A végén már egy poháron is képesek voltunk összeveszni, mert mindketten nagyon makacs, konok emberek vagyunk. Óriási szerelem volt a miénk, de ez sem volt elég a tartós boldogsághoz – mesélte a Blikknek az énekesnő.

der_heni
Dér Heni és Vincze Gábor – itt még tökéletes a boldogság

Hiába fáj most a válás, Heni tudja, hogy még idejében léptek ki egy halálra ítélt kapcsolatból.

„Az sokkal nagyobb baj lett volna, ha akkor jövünk rá, hogy ez így nem megy, amikor már túl vagyunk az esküvőn, vagy esetleg gyerekünk is születik. Még idejében léptünk, ami persze most még fáj, de minden nap egy új nap, menni kell előre” – tette hozzá a 29 éves énekesnő, aki azt is sajnálja, hogy megint várnia kell a gyermekvállalással.

Olvass még Dér Heniről!

Hozzászólások