Leghatásosabb testkezelések narancsbőr ellen

4 tippel segítsünk neked a cellulitisz elleni harcban

2014/08/25

A nők egyik legnagyobb ellensége a narancsbőr, ezért mindenki a lehető leggyorsabb módon szeretne megszabadulni tőle. Vannak erre remek terápiák, de önmagában nem elegendő. Lényes hozzá az életmódváltás, azaz a helyes, tiszta táplálkozás és a rendszeres testmozgás.

Szonja5
Petruska Szonja, az RC News diéta és fitnesz szakértője

Mi is tulajdonképpen a cellulitisz?

A szervezetben felgyülemlett méreganyagok lerakódása a bőr alatt, ami látható formát ölt, mert a bőr felülete egyenetlenné válik és ez nem túl esztétikus.

Nem lehetetlen megszabadulni tőle. A sok folyadék, a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett érdemes szaunázni, vagy különböző testkezeléseket alkalmazni.

Itt a négy leghatásosabb kezelési forma, hogy minél hamarabb szép egyenletes, narancsbőr nélküli bőröd legyen!

 

Hypoxitrainer

Az egyik legnépszerűbb és legjobb módszer, hogy megszabaduljunk a cellulitisztől és a felesleges kilóktól.

Tulajdonképpen a hypoxitrainer egy bicikli, ami egy tojás alakú, vákuumos gépben van elhelyezve. Itt kell az alanynak bicikliznie. A cellulitisz mennyiségétől függ a szükséges időtartam és az erősség.

A biciklizés és a vákuum során beindul a vérkeringés, a méreganyagok kiválasztása és a zsírégetés folyamata.

hypoxi

Ultrahangos zsírbontás

Ultrahang hatására a zsírsejtek egymáshoz súrlódnak és mozgásba jönnek. A masszázs által hozzásegítjük, hogy ezek a zsírmolekulák kijussanak a szervezetből.

Azért is jó megoldás, mert speciálisan csak egy adott problémás területre is alkalmazható. Ilyen testrész lehet a comb, has, fenék, és a karok. Fájdalommentes, és egyaránt jó zsírbontásra, valamint a cellulitisz ellen.

ultrahangos zsírb

Cellulitmasszázs

Ez a masszázsmódszer kizárólag a zsírbontásra és a cellulit kezelésére alkalmazható. Beindítja a vérkeringést, a nyirokkeringést, ezáltal könnyen megszabadít  a felgyülemlett káros anyagoktól a kezelés során.

cellulitmassage

Izomstimulációs kezelés

A kezelni kívánt területre tappancsokat helyeznek fel, azokra egy szalagot tesznek, melyek összeköttetésben állnak a kezelő géppel. A szalagok és a tappancsok közvetítésével, bioelektronikus impulzusokkal az izmokat mozgásra kényszerítik. A mozgások által a szöveteket megszabadítja a méreganyagoktól és az anyagcsere működését pozitívan befolyásolja.

izomstim

Fontos tudnivaló, hogy minden kezelést követően sok-sok folyadékot kell fogyasztani, hogy a méreganyagok távozni tudjanak a szervezetből.

 

Hozzászólások