A legizgatóbb orális szexpózok

Felfedjük a pasik kedvenceit!

2014/12/03

Ugye te sem gondoltad, hogy csak egy pózban kényeztetheted a férfit? Próbáld ki a pasik többi kedvenc orális szexpózát is – persze csak akkor, ha te is kedvedet leled bennük.

Előtte térdelve

Az érzékenyebb önérzetű nők általában vadul tiltakoznak és megalázónak ítélik a pasi előtt térdelő pozitúrát, amely a látszat ellenére nem a hatalom miatt olyan izgató a férfinak. Ebből a szögből ugyanis teljes képet kap a nem mindennapi látványról, figyelheti az összes forró mozdulatot – és az arcodat is, ami nem mellékesen az egyik leggerjesztőbb izgalmi faktor számára.

Amiért pedig a te kedvenced lehet ez a testhelyzet: végig kontroll alatt tarthatsz minden lökést és csípőmozdulatot anélkül, hogy rád hárulna a munka oroszlánrésze. Így pofonegyszerű lesz összehangolódnotok, csak térdelj, ülj vagy guggolj tetszés szerint a pároddal szemben, ragadd meg a csípőjét, és jöhet a játék.

sex

69-es pozitúra

A vérforraló 69-es póz dobogós helyet foglal el a férfi vágylistáján, különösen, ha látványos formában szervezitek az orális kényeztetést. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kényelmes is például oldalt fekve megoldani, sokkal izgatóbb és intenzívebb lesz – már csak a szabadabb mozgáslehetőség miatt is -, ha egyikőtök a hátára fekszik, a másik pedig szemből rácuppan a kéjzónára.

Feltüzelheted a partnered, ha te vállalod be az irányító szerepét, vagyis hanyatt fekteted őt az ágyon, te pedig négykézláb, arccal éppen a lényeg fölé hajolva helyezkedsz. Fekve a pasi teljesen ellazulhat, miközben téged kényeztet. Amiért megéri föntről irányítanod: nemcsak a párod érzékeit borzolja a fordított felállás, de te is sokkal könnyebben hangolódhatsz rá, ha saját ritmusod szerint haladsz. Ráadásul számodra is orgazmusbiztos ez a pozitúra, hiszen a csípőd és a feneked szabadon mozoghat, rásegítve kedvesed nyelvmunkájára.

Amikor ő diktálja a ritmust

Már némi gyakorlatot és még több odafigyelést igényel, mégis az egyik legmámorítóbb orális forma, ahol a pasi az ágyon oldalt fekve a fejed köré kulcsolja a lábait. Kissé merőlegesen fekszel a combjai között, úgy, hogy kettőtök teste nagyjából egy L alakot formáljon. A mozgást úgy tudod segíteni, hogy közben a kezed megtámasztod a fenekén, ezúttal pedig ő irányít.

Elemi bizalom és érzelmileg is intim viszony kell ahhoz, hogy kérdés nélkül rá merd bízni magad a partneredre, hiszen alapvetően rajta múlik, neked mennyire lesz kényelmes a helyzet. Őt alighanem jócskán felvillanyozza a látvány, amely talán a legpajzánabb az összes póz lehetőségei közül. Neked most kevesebb dolgod lesz, és szinte nem is hibázhatsz, mivel végig ő diktálja a ritmust.

Hozzászólások