A legkiakasztóbb megcsalós történetek

Fájdalmas sztorik megcsalásról, a megcsalt felektől

2016/12/01

A megcsalós történetek sosem szívderítőek, főleg ha mi vagyunk éppen a megalázott személyek. Viszont mások sztorijain azért szeretünk álmélkodni. 

Felkutattuk a legkiakasztóbb megcsalós történetek és dióhéjban el is hoztunk nektek párat. Az Isten mentsen meg mindenkit egy ilyen párkapcsolattól ami így ér véget! 

Elfelejtett szólni
“Meglepetésbulit szerveztem a pasimnak, akivel már egy éve jártam. Megkértem a barátját, hogy segítsen, aki erre úgy nézett rám, mint egy hülyére. Végül megszólalt: 
– Persze, segítek, de szerintem a barátnőjével tervez valamit. – Csak álltam, mint akit fejbevágtak, erre ő: – Ja, azt hittem, már szakítottatok.” 

Na, ez tényleg mindennek a határa
“A barátnőm az én telefonomról sms-ezett a csávónak, akivel a tudtomon kívül kavart. Aztán elfelejtette törölni az sms-t.”

Sok szeretettel gratulálunk
“Már 5 éve együtt voltunk és megvolt az eljegyzés is. Egy nap késő este arra mentem haza, hogy a vőlegényem és a legjobb barátnőm a konyhaasztalon csinálják. Mindent elkövettek, hogy meggyőzzenek: csak véletlen baleset volt az egész, egyszeri alkalom. Később kiderült, hogy a barátnőm ekkor már terhes volt tőle.”

Uh-oh.
“Amíg együtt voltunk a barátommal, nem tudtam, hogy szexmasszázsra jár. Nyilván páros lábbal repült volna, de sajnos csak hónapokkal a szakításunk után tudtam meg egy közös barátunktól. Felfordult a gyomrom. A létező összes nemibetegség-vizsgálatot bevállaltam, de szerencsére tiszta vagyok. Utólag már értem, miért nem volt annyira oda a szexért velem.”

„Barátok”
“Öt éve voltunk együtt a barátommal, amikor szakított velem a jól ismert „csak időre és térre van szükségem” szöveggel. Egy héttel később mindenütt képek jelentek meg a Facebookon, amint épp a fűben heverésznek egy lánnyal, akit én is ismertem. Ugyanis az exem, amíg együtt voltunk, azt állította erről a lányról, hogy barátok és mindent igyekezett elkövetni azért, hogy mi ketten jóban legyünk. Erre kiderül, hogy ők „sült szerelmesek”. Nyilván nem a szakításunk után kezdtek el járni.”

Forrás: evamagazin.hu

Hozzászólások