Lego építmények, amik mindent vernek

Kockaművészet szigorúan kockáknak

2016/07/20

A mai napunk kicsit kockásra sikeredett (látszik, hogy a csajok ma pihennek). Éppen ezért nem maradhat ki egy igazán kocka Lego pakk sem! Csekk disz áut!

A videojátékok veterán rajongóinak a NES, DOOM, Portal és Metal Gear Solid szavak bizonyára ismerősen csengenek. A Super Mario és a Pokemon pedig a világon mindenkinek. Éppen ezért nem csodálkoztunk egy picit sem, amikor találkoztunk a fent említett klasszikusok Lego verziójával. Érdekesség, hogy tudomásunk szerint ezek a készletek nem hivatalosak, hanem valakik házilag dobták össze őket, ami mindenképpen figyelemreméltó teljesítmény. Lássuk be, nem kevés idő és tudás kellett a megtervezésükhöz!

Ahogy az RC News régebbi olvasói tudhatják, mi itt a szerkesztőségben mindig is szerettünk legózni, és nem ez az első cikkünk, ami az építős játékról szól. Az azonban szinte biztos, hogy ebben vannak az eddig legkomolyabb munkák! Hogy a kreativitás miből fakad rejtély. Még kiszámíthatatlanabb, hogy mi az, amiben kiteljesedik. A gamerek ráadásul nem arról híresek, hogy szeretnek felállni szeretett számítógépük elől – az alábbi művészek munkái azonban épp erre a sztereotípiára cáfolnak rá, ráadásul nem is akárhogyan…

Hozzászólások