Legográfia, az új kedvencünk

Játék a játékokkal, kicsit másképp

2016/05/09

Mint azt bizonyára tudjátok, szeretünk legózni. Most azonban új kedvencünk van, ami egy fokkal azért már művészibb, ez pedig nem más, mint a legográfia!

A legográfia igazából nem több, mint makrófotók legókkal. De persze ha tényleg csak ennyiről lenne szó, biztosan nem pazarolnánk rá az időt, hogy cikket írjunk róla. A legtöbb fotóban ugyanis van valami picinyke átverés, játék a méretekkel, nézőpontokkal, úgy egyáltalán a szemünkkel és az elménkkel. Éppen ez teszi érdekessé a képeket.

Egy Samsofy művésznevű fotós most megmutatta a BoredPanda közönségének a saját munkáit, mi meg annyira imádtuk, hogy elhoztuk nektek. A művész így írt a fotókról:

“Hello, a nevem Samsofy.  2008 óta vagyok Legographer. Ezúttal meghívlak benneteket, hogy megnézzétek a legújabb fényképeimet, és mindazt, ami a dekoráció mögött van. Amikor makróval dolgozom a stúdióban vagy az utcán, minden részlet egyaránt ugyan olyan fontos. Tudnom kell, hogy játsszak a színekkel, anyagokkal, arányokkal. Megtalálni az apró trükköket, hogy bolondját járassam a szemetekkel, és behelyezhesselek titeket egy sajátos univerzumba. Remélem, élvezni fogjátok. Jó nézelődést!”

Hozzászólások