A legvonzóbb nőtípusok

Te is közéjük tartozol?

2014/07/29

Ha a férfiakat megkérdezzük arról, mi a legfontosabb tulajdonság számukra egy nőben, sokfajta választ kaphatunk. Természetes, hogy mindenkinek más a fontos, valaki először a külső- , de van olyan is, aki a belső tulajdonságok alapján dönt. Van, akinek egy felvilágosult és határozott nőre van szüksége egy párkapcsolatban és akad olyan is, aki a régi értékeket és a háziasságot keresi. Mégis van négy olyan típus, amire a férfiak nagy százaléka igent mond, ha párválasztásról van szó. Ezeket mutatjuk most be Nektek!

A vonzalom mindenképpen szubjektív, akadnak olyan párok, akik egy bizonyos társaságon belül ismerték, de nem nagyon kedvelték egymást. Ez valahogy később imádatba fordul át és hosszú évekig, akár évtizedekig szerelemben élnek. Természetesen a vonzalmat nem lehet kierőszakolni és tanulni sem lehetséges, hogyan legyünk igézőek valaki számára. Van, azonban néhány olyan tulajdonság, ami felkelti a férfiak érdeklődését és nagyobb arányban kezdenek el udvarolni a nőknek, mintha ez nem lenne meg bennük. Vannak olyan nők, akik tudják ezeket a titkokat, így kívülről úgy tűnhet, hogy a kisujjukat sem kell mozdítaniuk azért, hogy megszerezzék a kiszemelt férfit. Most ezeket a trükköket mutatjuk be nektek, hogy a következő kiszemelt férfinál már önbizalommal teli vágjatok bele a kalandba!

1. Famme Fatale
Természetesen az egyik legtöbbször emlegetett típus a nagybetűs Nő, na de mitől is igazi nő a nő? Először is mindenképpen szükséges a határozott fellépés és egy kis dominancia. Azt szokták mondani, hogy az a végzet asszonya, aki ha belép egy terembe, a férfiak nem fordulnak hátra, mégis tudják, hogy megjelent. Ezt semmi mással nem lehet elérni, csak önbizalommal. Nem kell a világ legszebb, legkarcsúbb és legfiatalabb nőjének sem lennünk ahhoz, hogy ez sikerüljön. Lényeges, hogyha ezt a nőtípust szeretnénk megtestesíteni, akkor ne üssük bele mindenbe az orrunkat, és az első randevú alatt ne próbáljuk meggyőzni a kiszemelt férfit arról, hogy zsenik vagyunk. Nem szégyen, ha nem tudunk beszélni a politikáról, nem értünk az autókhoz vagy esetleg a focihoz. Ezeket a dolgokat a férfiak a barátaikkal szeretik megbeszélni, nem pedig egy nővel. Viszont a témákban, amiket mi hozunk fel, legyünk határozottak, legyen véleményünk a dolgokról. Sokat számít, hogy adjunk magunkra, mindig hibátlan sminkben és öltözékben érkezzünk a megbeszélt találkozóra. Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan tűsarkakon kell tipegnünk, de az biztos, hogyha a férfiaknak a veszedelmes nő jut eszükbe, azt mindig magassarkúban képzelik el. Soha ne késsünk, hiszen pontosságunkkal is a magabiztos nőt testesítjük meg! Testbeszédünk legyen nyugodt, kicsit lassú, ez is a jellemzője a csábítás eme fajtájának. És végül fogadjuk meg az örök szabályt: a több néha kevesebb!

eva1
2. Mosolygós, mindig vidám
A pasiknak elegük van a depressziós, rosszkedvű és állandóan panaszkodó nőkből! Higgyétek el, sokszor a pozitív kisugárzás előbb megfogja a férfiakat, mint egy karcsú derék vagy kerek popsi. Természetesen nem kell eljátszani ezt, ha nem belülről jön, akkor nagyon görcsösnek tűnhet. Elhisszük, hogy felelősségteljes munkád van, határozott nő vagy, de néha egy mosolyt megengedhetsz magadnak! Gondolj csak Julia Robertsre a Micsoda nő című filmben, amikor Richard Gere rácsapta a kezére a nyakék dobozát! Milyen önfeledt kacagásban tört ki és ez mennyire tetszett filmbéli partnerének! Merj nagyokat nevetni – persze nem kell túlzásba esni – , de egy mosoly a megfelelő pillanatban, és szíved választottja akár beléd is szerethet. Ha oldott körülötted a hangulat, sokkal szívesebben randiznak veled a férfiak, hiszen el tudják felejteni a sok stresszt, ami éri őket napközben!

W1
3. Akit egy kicsit meg kell menteni
Nem, ez nem azt jelenti, hogy elesett, hanem azt, hogy egy igazi férfira van szükség az oldalán, aki nőiességét kellően ellensúlyozza. Kisugárzásában mindig azt mutatja, hogy valahol a föld felett jár egy méterrel, sokszor elgondolkodik és szeret hosszasan hallgatni, emiatt a titokzatos nőt testesíti meg a férfiak számára. Másik oldala viszont egy kicsit kislányos, akit muszáj oltalmazni, ezzel lehetőséget ad a férfiaknak arra, hogy védelmezzék őt. Nagyon tiszteli a férfiakat, házias és kicsit elvárja, hogy a tenyerükön hordják a pasik. Ha ebbe a kategóriába tartozol, egészen biztosan megtalálod életed párját, hiszen sokan kedvelik ezt a nőtípust, hiszen melletted végre férfinak érezhetik magukat. Ne ess túlzásba, a túlzott gyengeség és naivitás taszító is lehet!

Marilyn Monroe photographed by Milton Greene during their ballerina sitting.
4. Titokzatos
Itt mindig Morticia Addams jut az eszünkbe, őt és Mata Harit gyúrnánk össze ahhoz, hogy bemutassuk ezt a típust. Jellemző, hogy az első randevú alkalmával szinte egyáltalán nem beszél magáról, nem zavarja a csend sem. Hosszú hallgatásaival és sóhajaival a férfi számára vörös posztót tart, mert minél kevésbé ismeri a nőt, annál több dolgot szeretne megtudni róla. A találkozók közepén elrohan, kicsit mindig zaklatott. Ezt egy nő nem tudja eljátszani – hacsak nem jó színésznő -, de a férfiak megvesznek érte. Eltűnik hetekre akár, utána pedig mindig száztíz százalékot ad vissza a férfinak magából. Ennél a típusnál sokszor azt hihetik a férfiak, hogy férjnél van és csak játszik velük, de ha megbizonyosodtak róla, hogy egyedülálló, akkor még jobban meg akarják szerezni maguknak. Ha ebbe a típusba tartozol, akkor óvatosan játssz a férfiak érzelmeivel, mert mindig érdemes megfogadni a tanácsot: amit adsz, azt visszakapod!

Illegal person in hat with face covered by scarf

Hozzászólások